امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

فلش داره ب فساد کشیده میشه
چ حرفایی میزنن اینا واقن&_&
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
آگهی
(12-05-2021، 12:49)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:47)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت ناز میکشیو من ناز میریزم ((:
قافیه نداشت ولی کلی عشق داشت(":
شقی ناز کن که نازت،دیگه خریدار نداره (':
خوبی؟ خوب پیش میرن درس و زندگی

مفتم نمیبرن لنتیا):
هرچی لیاقت میخاد>_<

قربونت خداروشکر همه چی خوبه
ت چی ؟اوکی؟
 سپاس شده توسط Medusa ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(12-05-2021، 12:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:50)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلت نشکنه دختره. (((: زندگی هنوز قشنگیاشو داره... آدمای خوب هم پیدا می‌شن. نمونه‌ش خود من. (((:

حیف جنسیتم مشکل داره، وگرنه خودم ددیت می‌شدم. :v
تو قلب منی<:♡

یعنی الان من شکستم؟

Error 404
 ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ
رابطه مردمو چرا خراب میکنین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Medusa
قلبممم(":
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:46)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:22)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.akskhor.ir/uploads1/۲۰۲۱۰۵۱۲-۱۴۰۳۰۴.jpg

بعد از کلی درس خوندن ، از این استراحتا لازمه :>

کدومش قشنگ تره؟ ^^

هنرمند کوچولوی من31
مهسا تو باز دیروز ب من میگفتی هنرمند31
مهسا با راپید کشیدی31؟

فدا شم ک ^^
هستی خب قشنگم +.+
اینو نه ، اختاپوسه با راپید بود
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:51)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:50)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر من دم به تله ندادم
البته اینکه محض کمک به فرهاد یه چی پروندم هم بی تاثیر نیس
@z_farhad

خیلی سگی فراد ((: 

@z_farhad
بهت گفت سگ._.
تازه تو دلش یه چیز دبگ گفت ولی ممنوعیت پخش داشت.-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:46)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیکاری رو میطلبه 
 البته من فقط رو PS1  کراش میزدم ، چه دورانی بود ..
یعنی تاحالا رو دختر کراش نزدی؟o_o
Telegh_01
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:52)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو قلب منی<:♡

یعنی الان من شکستم؟

Error 404
 ._.
نوپ.-.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
بدرود (:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Medusa ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان