امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 12:57)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†' pid='3759101' dateline='1620813320']

احسان خرررره
تو اینجا چیکا میکنی
دیگه اگ احمدم بیاد تعجب نمیکنم  Telegh_01
انااااا
تو کی ای باز؟ 
خدایا چه اشتباه بزرگی بود فلش اومدن امروز  Telegh_01

عارفه Telegh_01
آره نباید میومدی همون تل بیشتر مناسبته
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi
آگهی
(12-05-2021، 12:57)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره عشقم بریم پی وی اینا بی ادینTelegh_36

جای ممدیکامون خالی Telegh_01

آره بچه‌م. ))): صداش کنید بیاد اونم 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 12:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان فهمیدم احسان چرا میگفت نرم تو اون گروهه lollllllll

به جون خودم همشون دارن شر میگن بهار ((:
اونا از تیکه کلامای من اسکرین میگیرن، تو چرا انقدر زود میری تو بحر داستان؟ 

بگو تنها ستاره ی قلبت منم .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi
(12-05-2021، 12:57)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره عشقم بریم پی وی اینا بی ادینTelegh_36

خدا بهت عمر بده

خدا برات حفظم کنه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، bOoOoOy
(12-05-2021، 12:55)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:50)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان فهمیدم احسان چرا میگفت نرم تو اون گروهه lollllllll

خرید نسخه کامل چت های احسان با گروه ( اون گروه خوبه.. فقط فیلتر امنیتی برای اومدنش وجود داره )
نسخه کامل 100درصد تضمینی
با تخفیف باور نکردی
حرفایی که از احسان بعیده!!
و دیدن کلی لاس و شعرهای عاشقانه که سعدی و حافظ میرینن مقابل شعرا عاشقانه احسان
فقط و فقط به پیوی اینجانب مراجعه کرده و با تخفیف باورنکردنی یه دیگ قرمه سبزی با ته دیگ طلایی این پکیچ را با پیک رایگان تهیه کنید
با تشکر
از اب گلالود ماهی میگیری ؟ -.-
من به احسان اعتماد دارم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ ، esiesi
(12-05-2021، 12:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:53)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
میدونستم از بچگی منتظر من بودی:>
بی تربیت
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(12-05-2021، 13:00)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونو بده دست جوونا
هی میخام یه چی بگم هی حس میکنم یکم ادامه بدم بن میشم :^

باشه
میدون واسه خودتون من میرم تو تاپیک مشاعره._.
نرو سمیه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 12:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به جون خودم همشون دارن شر میگن بهار ((:
اونا از تیکه کلامای من اسکرین میگیرن، تو چرا انقدر زود میری تو بحر داستان؟ 

راست می‌گه به خدا. ببخشش. من خودم شاهدم تیکه کلامش چشم زمردینه، به منم می‌گفت. (((((: 

@*VENUS*

دیگه چه کنیم دیگه..
این دل حرف منطقی حالیش نمیشه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 13:00)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونو بده دست جوونا
هی میخام یه چی بگم هی حس میکنم یکم ادامه بدم بن میشم :^

باشه
میدون واسه خودتون من میرم تو تاپیک مشاعره._.

ب من چ من کلا پیاده رو دوست دارم ._.

شاعر کی بودی ت
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(12-05-2021، 12:58)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:57)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جای ممدیکامون خالی Telegh_01

کی ؟

@Berserk
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، شـــقآیــق ، Mohlek ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان