امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:02)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست می‌گه به خدا. ببخشش. من خودم شاهدم تیکه کلامش چشم زمردینه، به منم می‌گفت. (((((: 

@*VENUS*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210512-144549.png

#ارمیتا
@*VENUS*

احسااااااااااااااانننننننننننن
مردیکه ی بوزینهههههههههههههههه
واسه همین تو و سینا میگفتین نرو تو گروههههههه
مردیکههههه یییییی ما تحت سُرخخخخخخخ
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، شـــقآیــق ، esiesi ، *Aɴѕel*
آگهی
(12-05-2021، 13:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست می‌گه به خدا. ببخشش. من خودم شاهدم تیکه کلامش چشم زمردینه، به منم می‌گفت. (((((: 

@*VENUS*
مرسی که زبون باز کردی
امیدوارم بار آخر نباشه ((:

(12-05-2021، 12:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو تنها ستاره ی قلبت منم .-.

قلبم ستاره نداره، مثل روز روشنه
چون خورشیدش تویی  Telegh_00

عا راستی
این وسط تو و صنمم باید آشتی بدم .-.

بیایین همو ماچ کنین
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi ، Medusa
(12-05-2021، 13:02)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"شـــ قآیــق"
انقد سپاس میدی ک هزاران لایک بر تو باد._.

فداتشم عارفه جون._.♥️
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(12-05-2021، 13:04)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی که زبون باز کردی
امیدوارم بار آخر نباشه ((:

متاسفم... بار آخره. (((:

آشتی کنین .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(استیکر سوت زدن)
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(:
با همه قهرم
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ ، Medusa ، ÆMÆշЇÑζ ، Prometheus ، esiesi
(12-05-2021، 13:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:02)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"شـــ قآیــق"
انقد سپاس میدی ک هزاران لایک بر تو باد._.

فداتشم عارفه جون._.♥️

پاشو بیا اونور
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
قهر خوب نیسTelegh_44

(12-05-2021، 13:09)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فداتشم عارفه جون._.♥️

پاشو بیا اونور

فیلتر شکنم ریده
دوساعته می‌خوام بیام._.
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 13:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
با همه قهرم

حتی من که صب تا شب با عکسات سر میکنم؟ v:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 12:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 12:35)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه رو منم کراش بزنی؟):
کسی رو من کراش نمیزنهp336

صیم
(":
اه): من میترشم کسی منو نمیگیره حداقل تو شوهر داری
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان