امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:09)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلتر شکنم ریده
دوساعته می‌خوام بیام._.

از دیشب تا حالا علافم کردی :/

وایسا حسین ی فیلتر فرستاده دان بشه میام._.♥️
من نکردم..اون کرد
من کی تورو علاف کردم؟؟؟؟؟؟؟؟cry2
من فقط ب عشق تو تلگرام میرمcry2
هنوز ب خاطر تو میام فلشcry2
چطوری میتونی بگی من علافت میکنمcry2
عرررررررcry2cry2cry2cry2cry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(12-05-2021، 13:13)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دروغه(:

انگا جهنمه دنیام وقتی چشات روم بسته میشن )):

مهسااا):
ددیم خیانت کردههه)::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
مردا همه خیانتکارن
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
(12-05-2021، 13:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
با همه قهرم

اوقییی
اهم:ngh:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(12-05-2021، 13:15)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
با همه قهرم

دخترم
پرنسس بابا
بذار من مامانتو هندل کنم 
از مرحله ی "و من شر حاسد اذا حسد" ردش کنم 
میام باهم آشتی کنیم ((:

برو پیش بیتا و ارمیتا جونتتتتت
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa ، esiesi ، *VENUS*
(12-05-2021، 13:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دیشب تا حالا علافم کردی :/

وایسا حسین ی فیلتر فرستاده دان بشه میام._.♥️
من نکردم..اون کرد
من کی تورو علاف کردم؟؟؟؟؟؟؟؟cry2
من فقط ب عشق تو تلگرام میرمcry2
هنوز ب خاطر تو میام فلشcry2
چطوری میتونی بگی من علافت میکنمcry2
عرررررررcry2cry2cry2cry2cry2

حسین غلط بیجا خورد -_____-
حالا بیا بغلم بعدا در موردش حرف میزنیم v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
احسان باغ وحش باز کردی کلک :>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 13:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردا همه خیانتکارن
زنا همه فرشتن:>
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا راستی
این وسط تو و صنمم باید آشتی بدم .-.

بیایین همو ماچ کنین

قهر نیستیم که. دوری و دوستی. (((: 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(12-05-2021، 13:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:13)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگا جهنمه دنیام وقتی چشات روم بسته میشن )):

مهسااا):
ددیم خیانت کردههه)::

کدومشون؟
بگو گوششو بپیچونم v:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان