امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:13)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسااااااااااااااانننننننننننن
مردیکه ی بوزینهههههههههههههههه
واسه همین تو و سینا میگفتین نرو تو گروههههههه
مردیکههههه یییییی ما تحت سُرخخخخخخخ
نه قربون اون چشمای درشت آهوت برم
اون واسه چیزای دیگه بود
اگه میخوای مفصل صحبت کنیم و منم واست اسکرین شات رو کنم، که ببینن منم بلدم ((:
(12-05-2021، 13:06)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا راستی
این وسط تو و صنمم باید آشتی بدم .-.

بیایین همو ماچ کنین

من که قهر نیستم بخوام آشتی کنم آخه  p329
):

من هی میخوام باور کنم .. هی میخوام اعتماد کنم
باز یه چیزی رو میشه
بیبی ولی توام مثل منی
میدونم دل بدی دیگه واقعنی دل دادی ^^
+
چرا صنم اینقد ناراحته؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، Medusa ، esiesi
آگهی
(12-05-2021، 13:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوقییی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو هم عاشقم بودی بیشعور(":

دلتو به همون ادیت خوش کن D':
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:15)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسااا):
ددیم خیانت کردههه)::

کدومشون؟
بگو گوششو بپیچونم v:
احساننن):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:17)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو هم عاشقم بودی بیشعور(":

دلتو به همون ادیت خوش کن D':

))):
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Mohlek
(12-05-2021، 13:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وایسا حسین ی فیلتر فرستاده دان بشه میام._.♥️
من نکردم..اون کرد
من کی تورو علاف کردم؟؟؟؟؟؟؟؟cry2
من فقط ب عشق تو تلگرام میرمcry2
هنوز ب خاطر تو میام فلشcry2
چطوری میتونی بگی من علافت میکنمcry2
عرررررررcry2cry2cry2cry2cry2

حسین غلط بیجا خورد -_____-
حالا بیا بغلم بعدا در موردش حرف میزنیم v:
نگووووووو._.
چ دل نواز امدم44
اما با ناز امدم22
494949
(12-05-2021، 13:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردا همه خیانتکارن
زنا همه فرشتن:>

والا خواهر
(((:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 13:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوقییی
اهم:ngh:

چته جوجو؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Emmɑ
(12-05-2021، 13:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدومشون؟
بگو گوششو بپیچونم v:
احساننن):

اونو ول کن
ازش بابا درنمیاد D:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، esiesi ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردا همه خیانتکارن

عه. چرا؟ اینهمه مرد خوب. ): 

@ÆMÆշЇÑζ نگا منم انگار استعدادشو دارم ادمین چنل حمایت از مردانتون شم. ((((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Ɗєя_Mσηɗ ، ÆMÆշЇÑζ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:18)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:16)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنا همه فرشتن:>

والا خواهر
یک لحظه صبر کن
@*Aɴѕel*
عزیزم شما چند تا ددی داری؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
خدا لعنتتون کنه ک میخاسم برم سمیاد و اومدم اینجا-__-
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان