امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو ول کن
ازش بابا درنمیاد D:

تو کی ای باز؟ 
همه امروز واسه من از رو شمشیر بستین ای خانه ی فسق و فجور فراهم کنندگان (((:
+
اعزازی کو بیاد به عنوان شوالیه ی اول قلعه ی من بجنگه باهاتون (((:
قول میدی دیگه خیانت نکنی؟!p336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، شـــقآیــق
آگهی
(12-05-2021، 13:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
بیا بریم فرنودو بکشیم<:یکم بخندیم

همیشه ایده‌های فوق العاده داری. 

بچه کجاست راستی؟ ندیدمش چند وقته. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو ول کن
ازش بابا درنمیاد D:

تو کی ای باز؟ 
+
عاف شو بنظرم شوالیه ک هیچی گوهم بخوری فایده نداره دیگ((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، Medusa ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:20)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هی میخوام باور کنم .. هی میخوام اعتماد کنم
باز یه چیزی رو میشه
بیبی ولی توام مثل منی
میدونم دل بدی دیگه واقعنی دل دادی ^^
+
چرا صنم اینقد ناراحته؟

نه دیگ..عشقتون عشقه پس..

من میکشم عقب ب حرمت عشق پاک و مقدستون.. میخوام 41 عدد شات دگ رو کنم ولی این حجم عشق بینتون واقعا نمیزاره انجامش بدم..

فقط وقتی رفتم یه قولی بدین بم...

که وقتی رفتین بیرون ب منم بگین بیام قرمه سبزیتونو بردارم برم
مرسی اه
۴۱ عدد شات؟
صب کن صب کن

گفتی قرمه سبزی دوست داری ؟ با ته دیگ ؟
بیام پ.خ بیشتر صحبت کنیم؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ ، Mohlek ، Medusa ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:24)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
بیا بریم فرنودو بکشیم<:یکم بخندیم

همیشه ایده‌های فوق العاده داری. 

بچه کجاست راستی؟ ندیدمش چند وقته. 

هوم(:
(::::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:22)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:22)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

v: عوضش پول میدی؟
چقدر میخوای؟

اندازه موهای ددیت :v
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، Emmɑ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:22)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا صنم اینقد ناراحته؟

ناراحت نیستم که قربون چشمات برم. :" اتفاقا امروز از اون روزایی بود که جدی جدی خوش گذشت. D:

قربونت برم من ^^

اره منم دلم واسه این دراما ها تنگ شده بود
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، Medusa

اونو ول کن
ازش بابا درنمیاد D:

تو کی ای باز؟ 
+

منم یکی از همونام ک قربانی نشدم xD
نه حالا در اون حد D:

عشقی ک بهش داشتی یکاری کردی باهاش که از همون موقع رفت و دیگه برنگشته D:
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، Mohlek ، *Aɴѕel* ، *VENUS* ، Medusa
@Medusa
ملیکا یک قاتل است
او ان بچه را کشت
و نیز قصد کشتن پدران خود را دارد که جیب های انان را خالی کند

این موجود در ایران زندگی میکند /_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، Mohlek
(12-05-2021، 13:22)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:19)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه. چرا؟ اینهمه مرد خوب. ): 

@ÆMÆշЇÑζ نگا منم انگار استعدادشو دارم ادمین چنل حمایت از مردانتون شم. ((((:

کو چوابشو بده ببینم طناز..
قانعش کن ک مردا اینطوری نیسن

اینطوری که قانع نمی‌شن... باید مرد خوب "ببینن". من دیدم. این دوستمون ندیده تاحالا. تقصیر خودتونه که کم‌کاری کردین. ((((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ ، *VENUS* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان