امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خب..
تو تعریف کن براش
از خاطراتی ک با اون مردخوشبخت داشتی! بزار بفهمه
منو قانع کن که میتونی از یه مرد دفاع کنی مقابل تهمت ها و فمنیست تا ادمین کلت کنم واسه 5کا نفر پست بزاری  ):

منم دیدم.. دلبر رفتیم پیشش.. کلی خرج کلی زحمت کلی تایم.. تهش رفت با یکی دگ..
این ینی همه همینن؟

نمی‌دونم... من حسش کردم. اونم باید حسش کنه. 

یه مادر چجوری بچه‌ش رو دوست داره؟ مادری رو تصور کن که می‌ره مدرسه دنبال بچه‌ش. توی حیاط مدرسه ممکنه خیلیا باشن که از بچه‌ش زیباتر باشن، باهوش‌تر باشن، خوش‌اخلاق‌تر باشن، ولی مادره کاری به اونا نداره. مادره رفته دنبال بچه‌ی خودش... 

من دیدم مردا و رنایی رو که همین شکلی "دوست داشته باشن."  

ای بابا. فکر کنم زیادی رومانیتک شد... همه قرآنا روی سر الغوث الغوث. ((((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، ÆMÆշЇÑζ
آگهی
(12-05-2021، 13:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:38)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال منه دگ
من میگیرم ازش

قضیه کنسل شد اقا.-.
قرمه سبزی و مخلفات از دست رفتت
ملیکاااا
گند نزن ب پلن
بذا برن قورمه سبزیشون و بخورن با مخلفات و ته دیگ
Go ahead
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، Mohlek
(12-05-2021، 13:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مردا همه خیانتکارن

حالا چرا همه

تو سر دسته همشونیTelegh_44
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
(12-05-2021، 13:41)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:39)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

⬅️➡️
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:43)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:39)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه کنسل شد اقا.-.
قرمه سبزی و مخلفات از دست رفتت
ملیکاااا
گند نزن ب پلن
بذا برن قورمه سبزیشون و بخورن با مخلفات و ته دیگ
Go ahead
چشم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(12-05-2021، 13:41)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:37)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کردی باز؟
بلاکش کردم
4fvf
زنگ زد گفت چته گفتم دخترای تو فالورات انفالو کن4fvf
همرو انفالو کرد4fvf
خیلی حال دادددد4fvf4fvf4fvf

کرم داری بچه؟
عین ادم نمیتونی بگی بهش؟

واسه همیشه بلاکش میکردی دگ v:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 13:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:37)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=296284
باید شکایت کنن بعد._.
باید طبیب دوار باشی شاید کسی نشد بیاد
خب منم وقتی چیزی نمیدونم چی بگم؟|:
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قلبم *-*

ولی زندگی اینجوری که بوش میاد تو کل فلشو آباد کرده بودی که

هم آره، هم نه
قبل تو حیوون بودم ((: 
حاجی عزت نفس! !!!!!
بگوی گول خوردم 
خواجه مگو که من منم من نه منم نه من منم

گر تو تویی و من منم  من نه منم نه من منم

(12-05-2021، 13:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ابراهیم هادی
به نظرتون کلیشه ایی میگه شروع گفت و گو از کلماتی همچون خوبی و چطوری شروع میشه؟

سوال چیه ستون؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، شـــقآیــق ، Prometheus ، esiesi
سرم درد میکنه واسه دردسری که تو باشی:>
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa ، شـــقآیــق ، Prometheus ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 13:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید طبیب دوار باشی شاید کسی نشد بیاد
خب منم وقتی چیزی نمیدونم چی بگم؟|:

قوانین کلی جهت پیشگیری:/
 سپاس شده توسط Medusa ، Emmɑ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان