امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا همه

تو سر دسته همشونیTelegh_44

چرا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(12-05-2021، 13:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:41)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلاکش کردم
4fvf
زنگ زد گفت چته گفتم دخترای تو فالورات انفالو کن4fvf
همرو انفالو کرد4fvf
خیلی حال دادددد4fvf4fvf4fvf

کرم داری بچه؟
عین ادم نمیتونی بگی بهش؟

واسه همیشه بلاکش میکردی دگ v:

اره خیلی4fvf
ن نمیشد..اگه میگفتم میگف ..حرف زشت میزد._.
نقطه ضعفش بلاکهfishing

ن نمیتونمTelegh_44Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
همه در هارو قفل کنید!
پنجره هارو با چوب ببندین!
اون لعنتی داره میاد!
ما بازمانده ایم!!!
این ویروس لعنتی بلاخره اومد!
ویروس زامبی!!
که اسمش هست:
تی وِرونیکا:عباس بوعذار
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:44)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:39)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هم آره، هم نه
قبل تو حیوون بودم ((: 
حاجی عزت نفس! !!!!!
بگوی گول خوردم 
خواجه مگو که من منم من نه منم نه من منم

گر تو تویی و من منم  من نه منم نه من منم

(12-05-2021، 13:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ابراهیم هادی
به نظرتون کلیشه ایی میگه شروع گفت و گو از کلماتی همچون خوبی و چطوری شروع میشه؟

سوال چیه ستون؟

واضح نبود؟

اهم....شما "خووبی" رو چی معنا میکنی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خب..
تو تعریف کن براش
از خاطراتی ک با اون مردخوشبخت داشتی! بزار بفهمه
منو قانع کن که میتونی از یه مرد دفاع کنی مقابل تهمت ها و فمنیست تا ادمین کلت کنم واسه 5کا نفر پست بزاری  ):

منم دیدم.. دلبر رفتیم پیشش.. کلی خرج کلی زحمت کلی تایم.. تهش رفت با یکی دگ..
این ینی همه همینن؟

نمی‌دونم... من حسش کردم. اونم باید حسش کنه. 

یه مادر چجوری بچه‌ش رو دوست داره؟ مادری رو تصور کن که می‌ره مدرسه دنبال بچه‌ش. توی حیاط مدرسه ممکنه خیلیا باشن که از بچه‌ش زیباتر باشن، باهوش‌تر باشن، خوش‌اخلاق‌تر باشن، ولی مادره کاری به اونا نداره. مادره رفته دنبال بچه‌ی خودش... 

من دیدم مردا و رنایی رو که همین شکلی "دوست داشته باشن."  

ای بابا. فکر کنم زیادی رومانیتک شد... همه قرآنا روی سر الغوث الغوث. ((((:

قشنگ بود معنی حقیقی چشم و دل سیر Angel
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 13:43)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:42)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث اینکه هم شات گیرم میاد هم چیزای دگ D:
بهااااار بهش پیتزا بده من کش برم :>
چی میخوای؟ D:

نه دگ کنسل شد.. ما از جلو رفیقمونو خراب کنیم جلو روش پشتش هواشو داریم..

ولی دفعه بعد زودتر بگو
شاید فروختم رفیقمو  ):

اُ ، پسندیدم ، اصلش همینه اصن

حیف حیف پیتزا از دست رفت ._.
نه نفروش ، تهش فرهاد واسمون میگیره xD
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 13:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم درد میکنه واسه دردسری که تو باشی:>

شماره کارت بدم دوباره؟ :v
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(12-05-2021، 13:47)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:43)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو سر دسته همشونیTelegh_44

چرا

شوخی کردم گل٫ایموجی دست ب دست هم٫
(((:
(12-05-2021، 13:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم درد میکنه واسه دردسری که تو باشی:>

حالا عشقمونو جار نزن ، آدما حسودن v:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ
(12-05-2021، 13:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:44)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی عزت نفس! !!!!!
بگوی گول خوردم 
خواجه مگو که من منم من نه منم نه من منم

گر تو تویی و من منم  من نه منم نه من منم

سوال چیه ستون؟

واضح نبود؟

اهم....شما "خووبی" رو چی معنا میکنی؟

نه ستون شما کمبود عقل ما رو ببخش 
به نظم معنی میکنم وحواس جمعی به فردای قیامت
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان