امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی من جنازه نیستتتتتتت(با تن صدای بلنددد
دختر دلبر بابا
پرنسس بابا
اوضاع چطوره؟
همه چی اوکیه؟

میتونی برام زن یا شوهر بگیری<:؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi
آگهی
(12-05-2021، 13:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم درد میکنه واسه دردسری که تو باشی:>

شماره کارت بدم دوباره؟ :v
برو بچه من رایگانم:>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(12-05-2021، 13:49)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واضح نبود؟

اهم....شما "خووبی" رو چی معنا میکنی؟

نه ستون شما کمبود عقل ما رو ببخش 
به نظم معنی میکنم وحواس جمعی به فردای قیامت

نفرمایین ستون ..مناره...گمبد و گل دسته v:

ما عقلمون کمه که درست سوال رو مطرح نکردیم v:

Wow
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@ÆMÆշЇÑζ
شقایق زیاده ایدی بگو:>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرم داری بچه؟
عین ادم نمیتونی بگی بهش؟

واسه همیشه بلاکش میکردی دگ v:

اره خیلی4fvf
ن نمیشد..اگه میگفتم میگف ..حرف زشت میزد._.
نقطه ضعفش بلاکهfishing

ن نمیتونمTelegh_44Telegh_01

چی میگف؟ نه جرات داری بگو -_-

مغزتو وا کردن .. همون ک خودت میدونی (((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:48)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ددی من جنازه نیستتتتتتت(با تن صدای بلنددد
دختر دلبر بابا
پرنسس بابا
اوضاع چطوره؟
همه چی اوکیه؟

(12-05-2021، 13:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گذشتت واسم مهم نیست *:
قلب من است او

هر کیم هر چی گفت میگیرم به یه وَرَم ^^
دیگه نبینم ناراحتیااااا
سیر نمیشوم ز تو، جان و جهان من تویی ***:

(12-05-2021، 13:40)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساننننن من خودم یادمه Lollll
هنوز پ.خ های اون زمانتو نگه داشتم ._.
مهم اینکه الان گُلی ^^ ماهی ^^

تو دلیل خوب بودنمی جانکم *:
حاجی فاز شاعرانه رو بکش پایین 
یهو جامه دران و بر سر زنان میشیم!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi
(12-05-2021، 13:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماره کارت بدم دوباره؟ :v
برو بچه من رایگانم:>

بیا بگیرمت v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(12-05-2021، 13:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرم درد میکنه واسه دردسری که تو باشی:>

حالا عشقمونو جار نزن ، آدما حسودن v:
عسیسم:>به درکککک(;
حسودای پلاستیکی
من شر حاسد اذا حسد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، *Aɴѕel* ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 13:48)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی‌دونم... من حسش کردم. اونم باید حسش کنه. 

یه مادر چجوری بچه‌ش رو دوست داره؟ مادری رو تصور کن که می‌ره مدرسه دنبال بچه‌ش. توی حیاط مدرسه ممکنه خیلیا باشن که از بچه‌ش زیباتر باشن، باهوش‌تر باشن، خوش‌اخلاق‌تر باشن، ولی مادره کاری به اونا نداره. مادره رفته دنبال بچه‌ی خودش... 

من دیدم مردا و رنایی رو که همین شکلی "دوست داشته باشن."  

ای بابا. فکر کنم زیادی رومانیتک شد... همه قرآنا روی سر الغوث الغوث. ((((:
عالیه..

شقایق اگ داری میخونی اینو . بگو قانع شدی یا نه؟

واقعا رمانتیک تر از چیزی ک فکرشو میکنی
فک کن حنی شهر دگ بود .. ما احمق دست رفیقمومو گرفتیم بریم سفر... پا شدم رفتم چقد راه چقد خرج چقد وقت چقد اعصاب گذاشتیم .. چقد دل دادیم بهش
دیدیمش..
ولی بعد سفر یهو رفت با یکی دگ.. حالا شوهر کرد یا نیو فیس جدید حقیقتا دگ فرقی نداره برام
اره خلاصه نیکی..
همه رو نباس با ی چشم دید..
معتقدم اون بیرون همه مث دلبر من نیسن
ولی من دگ طرفشون نمیرم..
قانع شدم(:
درسته، همرو نباید ب یک چشم دید

+حرفمو پس میگیرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Medusa ، ÆMÆշЇÑζ
ارغوانمم کجایی؟!(::
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان