امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 13:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بچه من رایگانم:>

بیا بگیرمت v:
پول داری؟ماشین چی؟خونه؟!
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
آگهی
(12-05-2021، 13:48)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:42)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی‌دونم... من حسش کردم. اونم باید حسش کنه. 

یه مادر چجوری بچه‌ش رو دوست داره؟ مادری رو تصور کن که می‌ره مدرسه دنبال بچه‌ش. توی حیاط مدرسه ممکنه خیلیا باشن که از بچه‌ش زیباتر باشن، باهوش‌تر باشن، خوش‌اخلاق‌تر باشن، ولی مادره کاری به اونا نداره. مادره رفته دنبال بچه‌ی خودش... 

من دیدم مردا و رنایی رو که همین شکلی "دوست داشته باشن."  

ای بابا. فکر کنم زیادی رومانیتک شد... همه قرآنا روی سر الغوث الغوث. ((((:
عالیه..

شقایق اگ داری میخونی اینو . بگو قانع شدی یا نه؟

واقعا رمانتیک تر از چیزی ک فکرشو میکنی
فک کن حنی شهر دگ بود .. ما احمق دست رفیقمومو گرفتیم بریم سفر... پا شدم رفتم چقد راه چقد خرج چقد وقت چقد اعصاب گذاشتیم .. چقد دل دادیم بهش
دیدیمش..
ولی بعد سفر یهو رفت با یکی دگ.. حالا شوهر کرد یا نیو فیس جدید حقیقتا دگ فرقی نداره برام
اره خلاصه نیکی..
همه رو نباس با ی چشم دید..
معتقدم اون بیرون همه مث دلبر من نیسن
ولی من دگ طرفشون نمیرم..

شقایق آبرو داری کن به خق علی. (((:

ای آقا، آدمیزاد کلاً حجم غمناکیه. اشکال نداره حالا. درست می‌شه ایشالا.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 13:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:51)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا بگیرمت v:
پول داری؟ماشین چی؟خونه؟!

یه قلب سالم چطوره؟
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق ، Prometheus
بحث خیانت جداس ولی اگ با یکی به هردلیلی نشد ببینید بدشو جایی نگید اینطوری به خودتون توهین میکنید ._.
کلا از کسی بد نگید .-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Medusa
(12-05-2021، 13:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره خیلی4fvf
ن نمیشد..اگه میگفتم میگف ..حرف زشت میزد._.
نقطه ضعفش بلاکهfishing

ن نمیتونمTelegh_44Telegh_01

چی میگف؟ نه جرات داری بگو -_-

مغزتو وا کردن .. همون ک خودت میدونی (((:

تمام الفاظ رکیکی ک استفاده می‌کنه اولش ک داره Shy
***خر Shy

گ..و..ه Shy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 13:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اُ ، پسندیدم ، اصلش همینه اصن

حیف حیف پیتزا از دست رفت ._.
نه نفروش ، تهش فرهاد واسمون میگیره xD

فرهاد خودش بهم بدهکاره..
دوساله قراره بیاد مشد
بهش گفتیم ماشین هس مکان هس بیا شب شرکت ما بخواب اگ هتل دوس نداری
نمیاد لامصب..

میدونی تازه سینگل شده یکم سخته خودشو با شرایط جدید وفق بده D:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 13:53)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول داری؟ماشین چی؟خونه؟!

یه قلب سالم چطوره؟

قلب سالمی وجود نداره:>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

بیا بگیرمت v:
پول داری؟ماشین چی؟خونه؟!

مهم عشقه...بقیش خودش میاد و میره v: خدا روزی رسونه عسیسم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(12-05-2021، 13:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پول داری؟ماشین چی؟خونه؟!

مهم عشقه...بقیش خودش میاد و میره v: خدا روزی رسونه عسیسم
نکشیمون عاشق:>>>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، Prometheus
(12-05-2021، 13:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا عشقمونو جار نزن ، آدما حسودن v:
عسیسم:>به درکککک(;
حسودای پلاستیکی
من شر حاسد اذا حسد

همین کاراته دیگه عقل از سرم برده
یکمم ب فکر دل من باش لاوم :>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان