امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

عمو حشینن!!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *Aɴѕel* ، Prometheus
آگهی
(12-05-2021، 13:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:40)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه دلبر داری زنده ای حاجی 
خدایی
هرگز نمیرد آن که دلش زنده شده به عشق 

(12-05-2021، 13:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش من بغض گلومو گرف
بیا خودم بت میدم (سرویس میدم) اصا
نزن این حرفا رو فقط Telegh_01
#امینم ((:

(12-05-2021، 13:44)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی عزت نفس! !!!!!
بگوی گول خوردم 
خواجه مگو که من منم من نه منم نه من منم

گر تو تویی و من منم  من نه منم نه من منم

فدا سرت سید 
داریم شوخی میکنیم و میگیم و میخندیم
خیلی بیشتر از گول بود اون موقعا حقیقتا، اگه میشناختی منو اون موقع، الان یه دوتا چیزم خودت میذاشتی روش (((:
آقا حقیقتا نمیدونم چرا، ولی تو بلک لیست من بودی، الان درت آوردم
اگه دلخوری ای چیزی بوده من شرمندم، بگذر ازمون 

اوایل بیشتر موضوع میزدم این جا نبودم چند  نفردیگه بودن کل کل میکردیم 
اتحاد بلاک نزدین رو ما؟!
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، esiesi
(12-05-2021، 13:56)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسیسم:>به درکککک(;
حسودای پلاستیکی
من شر حاسد اذا حسد

همین کاراته دیگه عقل از سرم برده
یکمم ب فکر دل من باش لاوم :>

جاااانممم؟؟؟؟؟p336
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 13:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:53)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه قلب سالم چطوره؟

قلب سالمی وجود نداره:>

Telegh_07
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم عشقه...بقیش خودش میاد و میره v: خدا روزی رسونه عسیسم
نکشیمون عاشق:>>>

v: خر نویسنده رو بگیر نه قهرمان داستانو
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:56)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمو حشینن!!!

حشین میمونهِ
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ ، Prometheus
(12-05-2021، 13:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگف؟ نه جرات داری بگو -_-

مغزتو وا کردن .. همون ک خودت میدونی (((:

تمام الفاظ رکیکی ک استفاده می‌کنه اولش ک داره Shy
***خر Shy

گ..و..ه Shy

به تو میگه اونا رو ؟

اره از مشتقاتش
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 13:56)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسیسم:>به درکککک(;
حسودای پلاستیکی
من شر حاسد اذا حسد

همین کاراته دیگه عقل از سرم برده
یکمم ب فکر دل من باش لاوم :>
https://taw-bio.ir/category/love
دلبری نکن دیگه:*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 13:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گذشتت واسم مهم نیست *:
قلب من است او

هر کیم هر چی گفت میگیرم به یه وَرَم ^^
دیگه نبینم ناراحتیااااا

احساس کردم خیلی لاتی حرف زدی

گفتم وقشته شات بعدی رو ببینی

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210512-145444.png

فصل سوم
#مرضیه

بچه؟!
بچه؟!
ری*دم تو این شانش(:
اه
بای
نآشناس
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 13:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکشیمون عاشق:>>>

v: خر نویسنده رو بگیر نه قهرمان داستانو
به من میگی خر؟ایشش
مهریم اینه که تو بخش پزشکی فعالیت کنی و به قول بهار نویسنده سوگلیم بشی:>
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان