امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 14:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخوام سوگولی ممد بشم ._.

سوگلی من نمیشی ؟

داری که خودت ^:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
آگهی
(12-05-2021، 14:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایدی ددی رو کش رفتم
خخخخخ<:

از دستی خرابش نکردم خط نزدم روش ک بهار ببینه بره پیویش

#رفاقت_پسرونه
XD
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 14:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:56)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوایل بیشتر موضوع میزدم این جا نبودم چند  نفردیگه بودن کل کل میکردیم 
اتحاد بلاک نزدین رو ما؟!

نه داداش
من خیلی گند دماغ بودم
با هر کی حال نمیکردم 1% بلاک میکردم  Telegh_01
یحتمل واسه همون کل کل کردناست 

فدا سرت
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 14:03)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:00)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارههههههههه

تو چجوری هنوز با اون تو رابطه ای :/

منم میگم بهش:ngh:
هرچی بگه منم جواب میدم:ngh:
من فش بلدم:ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 14:00)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونی تازه سینگل شده یکم سخته خودشو با شرایط جدید وفق بده D:

دقیقا
بزا ایشالا از سینگلی دراومد میاد پیش من
البته اگ دختره اجازه بده بهش لول

قرار بود من واسش زن پیدا کنم
با ویژگی هایی ک خودش خواسته و این قضیه ی اجازه دادن فک کنم نایاب تر شد یافتنش
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ÆMÆշЇÑζ ، Mohlek
(12-05-2021، 14:03)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هووووو =|

تو کُلآت3
ب ملی هوووو مووو نکناااااا3

ادم با خان عموش اینجوری صحبت نمیکنه ها
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
گ.آ داره ب گ.ا میره
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Prometheus
(12-05-2021، 14:02)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس کردم خیلی لاتی حرف زدی

گفتم وقشته شات بعدی رو ببینی

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210512-145444.png

فصل سوم
#مرضیه

میخوای همه اونایی که ازم خوششون اومده بودو رو کنی؟ 
اسکرین شات کم میاری
بیا بقیشونو خودم واست تعریف کنم ((: 
اینا همه با من حال کردن، قبول
مهم اینه که من با یکی حال کردم. یه تار موی گندیدشو با دنیا عوض نمیکنم ((: 
اخه احسان خاله بیتا و مرض ؟
اخه خب ببین خودت ._.
 سپاس شده توسط Mohlek ، ÆMÆշЇÑζ ، شـــقآیــق ، esiesi
(12-05-2021، 14:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:00)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جات تو دلم فرق داره ماه زندگیم (((:
چشات خوابو ازم گرفته :>
من غش38
عشقی..خیلی میخوامتتتت رفیققق

منو میخوای با اون کات کن ))):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-05-2021، 14:06)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:04)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومدم زیارت بیام پیش شما !؟

اگر بوی سیگار و دودش اذیتت نمیکنه در خدمتیم

نکش حاجی آخرش کچل میشی عزب می مونی
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان