امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 14:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:03)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کُلآت3
ب ملی هوووو مووو نکناااااا3

ادم با خان عموش اینجوری صحبت نمیکنه ها

من دیگه اون آدم ثابق سابق صابغ ...کدوم؟25r3025r3025r30
نیستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
آگهی
(12-05-2021، 14:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایدی ددی رو کش رفتم
خخخخخ<:

از دستی خرابش نکردم خط نزدم روش ک بهار ببینه بره پیویش

#رفاقت_پسرونه

من از قرن ها قبل داشتم آیدیو ._.
ولی سپاس گزارم
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ ، esiesi
(12-05-2021، 14:06)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گ.آ داره ب گ.ا میره

جرررر لعنتی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(12-05-2021، 14:07)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غش38
عشقی..خیلی میخوامتتتت رفیققق

منو میخوای با اون کات کن ))):

منو تو دو راهی نزار
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 14:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به پسرم نگو اونجوری v:

<:

به فرزند خوندگی قبولت کردم ، سربلندم کن v:
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، Mohlek
(12-05-2021، 14:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی لیاقت-ـ-

من میخوام سوگولی ممد بشم ._.
اصلا من دیگه زنت نمیشم
فّاّزّ گِرِفّتّیّ خَفَن یّاّدِتّ بّاّشّه فّیّوّزِتّ دَسّهّ مّاّسّ
بعـضـــیـــا هیچوقتــــ گرسنهـــ نمیموننــ√ چونــ همیشهــــ حسرتـــ ما رو میخورنـــ√
عٌمًو جّـونِ تٌـأ دٍیروز تٌـأتٌـی تٌـأتٌـئ حًألَأ وأسِـ مًأ شُـدٍی قُأطِی پأتٌـی?
#انتقام #لاتی
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Prometheus
(12-05-2021، 14:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوگلی من نمیشی ؟

داری که خودت ^:

خب بشه دو تا ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Prometheus
(12-05-2021، 14:07)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 13:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو پیش بچه های مرضیههههه جونت
ببخشید که موهام خرمایی بود و ازم خوششون اومده بود  Telegh_01 Telegh_43

بچه که الکی الکی به وجود نمیاد._.
+
موهای منم خرماییه<:
ولی هیچچچچچ خاطر خواهی ندارم.-.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، esiesi
(12-05-2021، 14:07)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم با خان عموش اینجوری صحبت نمیکنه ها

من دیگه اون آدم ثابق سابق صابغ ...کدوم؟25r3025r3025r30
نیستم

سابق :/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
حسااااااااممممممممممcry2
کی آزاد میشیcry2cry2
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، *Aɴѕel* ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان