امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۲۸ ~×

(12-05-2021، 14:12)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:05)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون از تو خوشش اومده بود؟ ها حله

والا داداش به جفت بچه هام قسم نمیخواستم نشون بدم
ولی داشت لاتی حرف میزد
گفتم با فصل سوم اشنا بشه  ((:
فصلای دیگه رو نمیخوام
تنها فصل زندگی من بهاره ((:
(12-05-2021، 14:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه احسان خاله بیتا و مرض ؟
اخه خب ببین خودت ._.

بهار، 
اون شب یه بنده خدایی از توی گذشته ی کثیفم اومده بود بیرون و غیر اسلامی رفتار میکرد
که من داشتم از ته دل آرزو میکردم امنیت اخلاقی بگیره هممونو
فقط نجات پیدا کنم  Telegh_01
+
مهم فردای روشن من و توعه *:
نه گذشته ی سیاه و کثیف من (: 
Lolll
یاد حضرت یوسف که از زلیخا فرار میکرد افتادم ((((:
آخرش چی شد؟!
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، esiesi
آگهی
(12-05-2021، 14:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:08)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو تو دو راهی نزار

قرار نبود با من تو دو راهی بمونی خائن
همه عکساتو پاره میکنم )):

تف تو این روزگار
بسوزه پدر عاشقی
بغل):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 14:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:08)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فرزند خوندگی قبولت کردم ، سربلندم کن v:

مهسا مامی v::::

مررررض *** D:
بچه بزرگ کردم خیر سرمممم
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Prometheus
@"Musalick"
دَرت میارم مَرد
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(12-05-2021، 14:12)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مکالمه های بالاترش؟ و لاس ریز ؟ -.-

نه یادم نمیاد
اگر عکس از دسرا دست پخت خودت نشون بدی شاید یادم بیاد ..

من از باج گیرا خوشم نمیاد
مردونه حرفتو بزن اگه میخوای کاری انجام بدی :۷
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، ÆMÆշЇÑζ
(12-05-2021، 14:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مّآ بَرِّآیُِّ دیِّگَرًّآن حآلِّ قَشَّنِّگًّیُّ سآخًَُِّتیَِّمِّ قِیَّمًتًَّش رآِّ بّآ دِلَ تَنِّهآیِمآنَُ پَردآخًَّتّّیَُم
_خوش بحالت +چرا؟ _ همیشه میخندی +شبامم دیدی _نع + از روزامم بیشتر میخندم کلاً اســـکولــــم??
اهویی دارم خوشگله فرار کرده پدرسگ:/
-تو خیلی زشتی *توهم خیلی خوشگلی -جدا چرا؟ فقط خواستم هردومون دروغ گفته باشیم
قبلنح میگفتنح اینح بی صاحابوح بزار پایینح و بروح پایع درساتـ༒︎?︎︎︎ᴥ︎︎︎?︎︎︎ الانح میگنح این بی صاحابوح بگیروح برو پایع درصاتSmileシ︎꧁

به کدامین گناه این اسکل شده دختر خاله بدبخت من؟
فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
اَصابِ مَن لَغزَندَس?‍♂?
اَز اخلاقِ گَندِ خود بکاهید?
حَتی آیینه هَم چِشمِ دیدَن مَنو نَداره (:!
خــاســتــم بــت بــگــم عــادم شــو ولــے نــخــاســتــم تــو شــرایــط ســخــت قــرارت بــدمــ???
#اعصابـ↓↑ ۰%░░░░░░░░ #عشقــﮩ٨ ۰%░░░░░░░░ #احساسـ❥ ۰%░░░░░░░░ #غرور♡ ١۰۰%████████ ✘سَمتِ مَنْ نَیآ اُوخ میشیح بیبی????
#مغرور #لاتی
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Prometheus
(12-05-2021، 14:16)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا مامی v::::

مررررض *** D:
بچه بزرگ کردم خیر سرمممم

مادر بت بگم خویه؟ :||||
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
تا درودی دیگر بدرود

+مخسا تلگرام هستم
وقت کردی بیا):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus ، *Aɴѕel* ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2021، 14:10)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:09)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احترامم کشک .-.

پنجشنبه فقط
اونور یادم بنداز جواب اینو بدم (((:

(12-05-2021، 14:15)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2021، 14:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرار نبود با من تو دو راهی بمونی خائن
همه عکساتو پاره میکنم )):

تف تو این روزگار
بسوزه پدر عاشقی
بغل):

برو بغل اون ، بذار دستای کثیفش دورت باشه )))":
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
بشکنه این پا که نمک نداره ._.
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان