امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 429

دیگ کسی هم با ما احوال پرسی نمیکنه Smile

شب خوش همگی Wink
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(13-05-2021، 22:46)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه):
قلبم شکست.. چرا اینجوری فکر میکنی ؟ ):

وقتی مادر مادران وول میزنه با فرزند فرزندان و اون دختر معصوم چی کنیم پاسخگو باش خانم مادر
سخت نگیر برادر تارخ
همش یه کرم کوچولو بود که ریخت
اینا بچن نیاز دارن تفریح کنن و کرم بریزن
الان کرم نریزن پس کی کرم بریزن؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS ، ▪неизвестный▪
(13-05-2021، 22:46)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:40)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علت کف کردن جوونی نبوده؟
دیگه کاریه که شده...

بگو بره کف پای باباشو ماچ کنه تموم شه غائله
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
(13-05-2021، 22:49)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ کسی هم با ما احوال پرسی نمیکنه  Smile

شب خوش همگی  Wink

اسقفرالله:|>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
(13-05-2021، 22:46)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
تلاش کن میتونی من و تو حسین باید سه ستون مدیریت بشیم
حله دادا v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(13-05-2021، 22:43)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری پسر ؟
یه خبر از ما نمیگیری )):

سلام دست خوب   Wink
ممنونب خوبیه شما
شما خوبید؟
فک میکردم دوس ندارید زیاد چت کنید با ما  و سرتون شلوغه Smile

باز من سلام یادم رف -_-
منم خوبم شکر ^_^
نه بابا این چه حرفیه ، شما تاج سری
مدتی کلا چت نمیکردم اینجا ، همه ی دوستان دلخور بودن و ناراحت از این موضوع ، منم دگ سعی کردم یه مدت از وقت ازادمو اینجا باهاشون صحبت کنم. .-.
(13-05-2021، 22:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا من رفتم شبتون خوش

بای بای ستون=#
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-05-2021، 22:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:42)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو خودش بیاد من کله‌شو بکنم آروم بگیرم
میشه تو یک چیزی بهش بگی ؟
این دختر همش شوهر میخواد :۷

حتما بچه زندگی عاشقانه‌ی منو دیده هوس کرده 
الگوی بدی شدم بهتره فلشخور رو ترک کنم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(13-05-2021، 22:47)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:46)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ قلبم *-*

میخوای از خوشحالی سکته کنم؟

من یه بار زدم. نمیدونم فازم چی بود

بازم بزن :۷
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، THEDARKNESS ، THEDARKNESS
(13-05-2021، 22:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:46)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو قول دادی لعنتی/=
والا من بت قول دادم بن نشم
نه اینکه اخطار نگیرم v:

عجب/=
موفق باشی
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان