امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.18
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه 429

(13-05-2021، 22:53)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز من سلام یادم رف -_-
منم خوبم شکر ^_^
نه بابا این چه حرفیه ، شما تاج سری
مدتی کلا چت نمیکردم اینجا ، همه ی دوستان دلخور بودن و ناراحت از این موضوع ، منم دگ سعی کردم یه مدت از وقت ازادمو اینجا باهاشون صحبت کنم. .-.

شما لطف دارید  Sleepy
دیگ سرتون شلوغه ک بعد ی روز جواب میدید  Smile
مرسی ک تو وقت ازادتون برا ما  هم وقت میزارید  Smile

عاقا ._.* رگبار بستیا ما رو برار D:
آگهی
(13-05-2021، 22:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2 ســــالی میــشـه

هیچ ایرادی پیش نیومد؟ 
نه فقط موقع ریختن میسوزه و اشک میاد:|
برای آب مروارید هم خوبه
(13-05-2021، 22:54)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:52)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترت خوبع؟:/
موهاشو پسرونع نزدی؟

علیک سلام  Smile
ممنون عالیه ب خوبیه شما

ادمی ک موی دخترشو بزنه بویی از انسانیت نبرده  Wink

عه راستی سلام علیکم و رحمه الله و برکاته(=
واقعا؟
ولی خوشگل میشه ها از من گفتن بود
(13-05-2021، 22:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو قول دادی آدم شی :۷
ببین دو نفر به موضوعاتم ۵ ستاره دادن کلا
ولی همه تاپیکام دو ستاره داره
یمی سه نفر رفتن و ۱ ستاره دادن بهش
خودت جای من بودی عاتیش نمیگرفتی بهار جان؟!!
خب من الان نباید از بم بترسم و برم تو تاپیک ناشناس و خیلی ناشناس خواهر و مادرو...

نه ! ._.
واقعا چه اهمیتی داره؟ ._.
خُلی ؟
واسه ستاره داری غصه میخوری ؟ -.-
پاشو پاشو خجالت بکش
والا من وقتی میخواستم نویسنده بشم اینقدررررر داستان داشتم
یکی بود اسمش ژاوی بود
این دهن مارو چیز کرد تا نویسنده شدم
ولی به هیچ جات نگیر
 سپاس شده توسط Mohlek
(13-05-2021، 22:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:53)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما لطف دارید  Sleepy
دیگ سرتون شلوغه ک بعد ی روز جواب میدید  Smile
مرسی ک تو وقت ازادتون برا ما  هم وقت میزارید  Smile

Smile
دیگ اینقد ب ما لطف دارید جلو شما موذب میشیم ما Wink
(13-05-2021، 22:52)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:45)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسم پیتزا بگیر v:

استغفر

استغفر اینا نداریم -_-
پیتزا میخوام تاااارخ -_____-
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(13-05-2021، 22:55)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:54)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک سلام  Smile
ممنون عالیه ب خوبیه شما

عه راستی سلام علیکم و رحمه الله و برکاته(=
واقعا؟
ولی خوشگل میشه ها از من گفتن بود

دیگ باید ب سلیقه خودش باشه زندگیش و تیپ و استایلش Wink

(13-05-2021، 22:52)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترت خوبع؟:/
موهاشو پسرونع نزدی؟

علیک سلام  Smile
ممنون عالیه ب خوبیه شما

ولـی بابایِ من انسانهp336
من به احترام اونا رفتم کل موهامو زدم-.-
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
(13-05-2021، 22:56)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile
دیگ اینقد ب ما لطف دارید جلو شما موذب میشیم ما  Wink

چخبر حالا؟Telegh_46
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
(13-05-2021، 22:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2021، 22:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ ایرادی پیش نیومد؟ 
نه فقط موقع ریختن میسوزه و اشک میاد:|
برای آب مروارید هم خوبه

نشنیده بودم! 
عجیبا غریبا
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان