امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 11:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 11:42)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراد هیدن عشقه

پر از حرفای بی محتواس
آره بی تی اس اصا ته محتواس
در ایام جوانی یروز شدم روانی
آگهی
(14-05-2021، 11:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 11:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دا قول میدم خوشبختت کنم
تنها قلبی که واست میتپه منم
اگه قبول نکنی خودکشی میکنم  Telegh_44
Telegh_01
نخند اینا همش درده Telegh_01
البته ببخشید دیگه داریم عشقتونو میدزدیم 4fvf
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(14-05-2021، 11:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 11:49)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عفت کلام:>
جهنم شو|:من اگر از میوه تو نوش جان کنم به زمین پرت خواهم شد.
یوخ دنن گورم v:
رفتی فضاهاااااا vvvvv:
چن ساعت دگ برمیگردی زمین حالتو میپرسم :>
دمیجام:>>>>>>
آری,ای کسانی ک ایمان نمیاورید آیا نمیدانید که آرمی یک فرشته است؟با دم موش میکنی بازی؟:>
 سپاس شده توسط Волшебник ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *Aɴѕel* ، Ɗєя_Mσηɗ
دختره توی لایو دوتا دو داره چیت میزنه و همه میفهمن و هیچ کاری باهاش ندارن،ولی من میرم توی جی تی ای وی یکم تیر میخرم بابام بهم میگه نوب سگ Telegh_59
تبعیض جنسیتی تا کجا؟!noob
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ
(14-05-2021، 11:54)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 11:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر از حرفای بی محتواس
آره بی تی اس اصا ته محتواس

گرمی پشمکه؟!
اون هزار تا جایزه دیگه چی؟!

هیدن چی
تا حالا چه جایزه ای در طول این سالا گرفته؟!

(14-05-2021، 11:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 11:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
نخند اینا همش درده  Telegh_01
البته ببخشید دیگه داریم عشقتونو میدزدیم  4fvf

گمشو بیشعور
من فقط دارم جر میخورم
Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-05-2021، 11:56)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختره توی لایو دوتا دو داره چیت میزنه و همه میفهمن و هیچ کاری باهاش ندارن،ولی من میرم توی جی تی ای وی یکم تیر میخرم بابام بهم میگه نوب سگ Telegh_59

حالا خوبه بابات بت میگه نوب سگ
من دارم جی تی ای میزنم بابام میگه چیه هی سوار موتور میشی تیر میزنی
برو درستو بخون
بعد خودش بازی میکنه :|
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-05-2021، 11:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 11:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر منکرش لعنت

-_-

من عاشقشم :>
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(14-05-2021، 11:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 11:56)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو دریتو بخون

من وقتی جی تی ای بازی میکنم به بابام میگم بیا بازی کنیم
Telegh_01
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(14-05-2021، 11:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو درستو بخون
موضوع جی تی نی
موضوع این تبعیض لعنتیه
استریمر نوب
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 11:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 11:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

من عاشقشم :>

فنای هیدن موجودای کثیفی ان-_-
بلا نسبت شما
نآشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان