امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 12:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه عکس پروفایلم به دلمون نمیشینه :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://www.pinterest.com/
منبع عکس های ب دل نشین صفح ژان
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(14-05-2021، 12:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.wallpaperaccess.com
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Ɗєя_Mσηɗ

تو گوگل بزن دانلود عکس پروفایل
ناشناس

Pinterest دانلود کن دختر
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(14-05-2021، 12:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر سر یه روزی ترکی یاد میگیرم:|
بیا خودم یادت بدم :>

(14-05-2021، 12:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:12)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهنمه v:
صدات نمیاد ، دو طبقه از جهنم بیا بالاتر یکم ب بهشت نزدیک شو ببینم چی میگی Vv:
موش موشی کوچولوی من v:
مسلمونای قبل تو سوتفاهم بودن لعنتی.سمعک بزار میاد مادربزرگ:*
وقتی اتاقم مرتب نباشه  به فرموده مادر میشم یِچَ دَوَ:>

اره دیگه بهرحال داریم جواب ایمان تقوا عمل صالحمونو میگیریم v:
من از قدرت شنواییم اطمینان دارم ، زیادی دوری .. بهشت کجا جهنم کجا ‌v:
مامان دوز دی والا ، یِچَ دَوَ سن اما من نن خیردا تر سن '-'
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 12:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاره
بابای من هنوز که هنوزه میره کلش اف کلنز
هیچ بشری دیگه کلش نمیره
Telegh_01
وایی چه شب و روزایی بود که تا صبح بازی میکردیم
اتک میزدیم
کلنمون
پاره

نه بابا افلاین میرم

تو فن السا باشی بهتره
هیدنو بیخیال

میدونستی یه مشت گیف تجاوز تو گروه های ارمی ها فرستاده بودن؟!

کلش خیلی رو مخمه کلا
ولی خب سلطان بازی های استراتژیکی مث syrongholdم v:

آفلاین بهتره
آنلاین خیلی تلاش و اعصاب میخواد
مجبوری انقد سریع عمل کنی که یه جمله انگلیسیو تو صدم ثانیه با کیبوردت بنویسی!
/ gunkif armour
باید به سر حدی از توان برسی که این جمله بالارو تو یه ثانیه بنویسی در عین حال حواست به چند جهت باشه و دو سه نفرو مدیریت کنی
کلا همون آفلاین بازی کن  Telegh_01
کلشو دلت میاد>:
البته در زمان خودش خدا بود✔︎
از جمع ۱۰ نفر ۸ نفر کلش داشتن

:|<

(14-05-2021، 12:21)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخر سر یه روزی ترکی یاد میگیرم:|
بیا خودم یادت بدم :>

والا من هنوز تو گیلکی موندم Telegh_01
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، Ɗєя_Mσηɗ
(14-05-2021، 12:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:18)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلش خیلی رو مخمه کلا
ولی خب سلطان بازی های استراتژیکی مث syrongholdم v:

آفلاین بهتره
آنلاین خیلی تلاش و اعصاب میخواد
مجبوری انقد سریع عمل کنی که یه جمله انگلیسیو تو صدم ثانیه با کیبوردت بنویسی!
/ gunkif armour
باید به سر حدی از توان برسی که این جمله بالارو تو یه ثانیه بنویسی در عین حال حواست به چند جهت باشه و دو سه نفرو مدیریت کنی
کلا همون آفلاین بازی کن  Telegh_01
کلشو دلت میاد>:

والا کلش در مقابل چیزایی که گفتم هیچی نیس ولی معروفیتش جدا خیلی بالا بود
یادمه میرفتیم پیش بچه ها اولین سوالی که میکردن این بود
لول چندی ؟!
ینی ازت نمیپرسیدن اصن کلش داری یا نه Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(14-05-2021، 12:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:21)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلشو دلت میاد>:

لول چندی ؟!

بعد مدت ها تازه دارم کلشو اپدیت میکنم
Lol
بزار باز شه
اون قلمروی با شکوه و زیبای خودمو نشونت بدمTelegh_01
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-05-2021، 12:18)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منبع عکس های ب دل نشین صفح ژان
عع این ._. قدیما داشتمش
مرسی اشَک من ♡ صفح د اوزون سنا پیستیهلی D:

(14-05-2021، 12:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://www.wallpaperaccess.com
مرسی پسرم ._.*

(14-05-2021، 12:19)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گوگل بزن دانلود عکس پروفایل
از عکسایی ک گوگل داره خوشم نمیاد :/

(14-05-2021، 12:19)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Pinterest دانلود کن دختر

بزا بزا دوباره برم سراغش
هرچند بعید میدونم یچی پیدا شه خوشم بیاد -_-
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Mohlek ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 12:25)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لول چندی ؟!

بعد مدت ها تازه دارم کلشو اپدیت میکنم
Lol
بزار باز شه
اون قلمروی با شکوه و زیبای خودمو نشونت بدمTelegh_01
تو باید ملکه میشدی حفتو خوردن Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان