امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 12:42)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:41)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش اونو یادم نیار  Telegh_01
بمولا بچه بودم Telegh_01
خود کارت عیبی توش نیس
نفس کارت مشکل داره
Telegh_01
داش همون موقع هم گفتم
مهم نیته پاکه که من دارم همین Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط The - Rz
آگهی
(14-05-2021، 12:42)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:33)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاب تو جمله بگو من تبدیل کنم:^
بیا با سلام و احوال پرسی ساده شروع کنیم ‌D:

زبان ما اسونه والا؛
<سلام،خوب ایسی؟!>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(14-05-2021، 12:41)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:34)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفانه به خودم قول دادم حدالامکان فوش ندم ._.*
یه ماهه کمتر از ده تا فوش دادم v:

خدا ب هم رحم کرده

اره ، خیلی
ب استثناء بعضی مواقع ک نمیشه فوش نداد ((((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-05-2021، 12:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:42)The - Rz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود کارت عیبی توش نیس
نفس کارت مشکل داره
Telegh_01
داش همون موقع هم گفتم
منکرشو...
Telegh_01
در ایام جوانی یروز شدم روانی
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-05-2021، 12:42)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:34)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Famous art paintings
سرچ کن چیزای قشنگی میاد:v

بزا بزا نگا کنم
+ از لیست دوستام حذف شدی چرا بیب )))):

برو جیگر طلا
این مشکل همیشگیه منم دوستام از لیستم پاک شدن پر پر شدن!:>
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(14-05-2021، 12:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبان ما اسونه والا؛
<سلام،خوب ایسی؟!>
گیلکیه ؟
به مازتی اینجوری میشه :
سلام
تی حالا چیتیه ؟!
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(14-05-2021، 12:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خود کارت عیبی توش نیس
نفس کارت مشکل داره
Telegh_01
داش همون موقع هم گفتم

دیگه نمیزارم حسین باهات بچرخه انگل:||||>

(14-05-2021، 12:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:44)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبان ما اسونه والا؛
<سلام،خوب ایسی؟!>
گیلکیه ؟
به مازتی اینجوری میشه :
سلام
تی حالا چیتیه ؟!

اره فرزندم
جلسه ای ۵۰
زندگی خرج داره:v
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek

زبان ما اسونه والا؛
<سلام،خوب ایسی؟!>

خب جوابش میشه :
خوب ایسم؟
بد ایسم؟
عالیم؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(14-05-2021، 12:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زبان ما اسونه والا؛
<سلام،خوب ایسی؟!>

خب جوابش میشه :
خوب ایسم؟
بد ایسم؟
عالیم؟
دقیقاTelegh_01
میبینی چه ساده
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(14-05-2021، 12:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش همون موقع هم گفتم

دیگه نمیزارم حسین باهات بچرخه انگل:||||>
ببین
هر کاری کنی
نمیتونی جلوی عشق مارو بگیری
من و حسین همو میخوایم
زندگی میکنیم و خانه ای میسازیم بر بلندای بهار سایه بانش همه عشق Telegh_01
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان