امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 12:45)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:42)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزا بزا نگا کنم
+ از لیست دوستام حذف شدی چرا بیب )))):

برو جیگر طلا
این مشکل همیشگیه منم دوستام از لیستم پاک شدن پر پر شدن!:>

اینا نمیدونن با اینکارا نمیتونن تو رو از من دور کنن
من تو قلبم جاته ×_×
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
آگهی
(14-05-2021، 12:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش همون موقع هم گفتم
مهم نیته پاکه که من دارم همین Telegh_01

دیگه نمیزارم حسین باهات بچرخه انگل:||||>

(14-05-2021، 12:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیلکیه ؟
به مازتی اینجوری میشه :
سلام
تی حالا چیتیه ؟!

اره فرزندم
جلسه ای ۵۰
زندگی خرج داره:v
جلسه ای ۱۵۰ میگیرم مازنی اصیل درس میدم v::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 12:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:41)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا ب هم رحم کرده

اره ، خیلی
ب استثناء بعضی مواقع ک نمیشه فوش نداد ((((:

الهیییی خیلی خودتو نگه می‌داری فش ندییTelegh_01Telegh_01Telegh_01

یدقه بیا تل
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
(14-05-2021، 12:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:45)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو جیگر طلا
این مشکل همیشگیه منم دوستام از لیستم پاک شدن پر پر شدن!:>

اینا نمیدونن با اینکارا نمیتونن تو رو از من دور کنن
من تو قلبم جاته ×_×
بوس به کلت-.-
شما جات وسط قلب ماست خوشکل خانوم^^♡
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 12:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب جوابش میشه :
خوب ایسم؟
بد ایسم؟
عالیم؟
دقیقاTelegh_01
میبینی چه ساده

عهههه ایول
مرسی و ممنون و کلا تشکر هموناس؟
یه مکالمه ساده ترجمه کنیم D:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 12:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه نمیزارم حسین باهات بچرخه انگل:||||>
ببین
هر کاری کنی
نمیتونی جلوی عشق مارو بگیری
من و حسین همو میخوایم
زندگی میکنیم و خانه ای میسازیم بر بلندای بهار سایه بانش همه عشق Telegh_01

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210514-143414-Chrome.jpg
زیاد گریه نکنTelegh_44
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 12:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:47)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین
هر کاری کنی
نمیتونی جلوی عشق مارو بگیری
من و حسین همو میخوایم
زندگی میکنیم و خانه ای میسازیم بر بلندای بهار سایه بانش همه عشق Telegh_01

زیاد گریه نکنTelegh_44
برین به حسین بگین عاشقش بودم....
برین بش بگین اون شبایی که اون تو بغل یمی دیگه عرق میکرد
من داشتم از عشقش عرق میخوردم...
ولی اون...
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 12:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقیقاTelegh_01
میبینی چه ساده

عهههه ایول
مرسی و ممنون و کلا تشکر هموناس؟
یه مکالمه ساده ترجمه کنیم D:

نه زیبا
میشه(پِرشیبین

(14-05-2021، 12:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد گریه نکنTelegh_44
برین به حسین بگین عاشقش بودم....
برین بش بگین اون شبایی که اون تو بغل یمی دیگه عرق میکرد
من داشتم از عشقش عرق میخوردم...
ولی اون...
بیا سه نفری زندگی کنیمTelegh_01Telegh_01Telegh_01
نآشناس
(14-05-2021، 12:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 12:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه زیبا
میشه(پِرشیبین

بیا سه نفری زندگی کنیمTelegh_01Telegh_01Telegh_01
من شوضول طلای خودمو موقام
یکی دیگه رو نمیخوام کنارش
Telegh_01

نگاه
شنبه و یکشنبه و دوشنبه حسین برای من
بقیه روزا برای توTelegh_01
نآشناس
(14-05-2021، 12:48)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهیییی خیلی خودتو نگه می‌داری فش ندییTelegh_01Telegh_01Telegh_01

یدقه بیا تل
خیلیییییی زیاااااااااد -______- خیلی سخته D:
حله

(14-05-2021، 12:48)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوس به کلت-.-
شما جات وسط قلب ماست خوشکل خانوم^^♡

بوس بک :*
فدا شما که ×_×
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان