امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 14:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی گفته بود گرنی<:؟

گرنی ؟

._.
وحید پسره منه

اره he is my grandfather

یا ابرفرض.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Emmɑ
آگهی
(14-05-2021، 14:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گرنی ؟

._.
وحید پسره منه

اره he is my grandfather

یا ابرفرض.-.
یعنی من میشم مادره پدر بزرگت؟ ._.

وحید داداشته !
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ
(14-05-2021، 14:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 14:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره he is my grandfather

یا ابرفرض.-.

وحید داداشته !

.-.
گیج شدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Emmɑ
(14-05-2021، 14:36)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 14:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وحید داداشته !

.-.
گیج شدم

نه دیگه!
تو مگه عمه ارمیتا نبودی؟
منم مامان بزرگش ؟
خب یعنی میشی خواهره وحید
وحید پسرمه
تو دخترمی
آرمی نومه
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 14:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمی ژون<:
خودت اون لینکه رو بزار
https://digi-form.ir/w2ea9ddf6
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 14:08)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 14:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با خدا
اتفاقی افتاده ؟

خودت فهمیدی چی گفتی؟
قبل اینکه دهنتو باز کنی مغزتو به کار بنداز !
عه -_-
تازه یادم افتاد !
اشتباه متوجه شدی منظورمو اخوی
ببین یجوری هم ردیف بابا شوهر کن بود منظورم
ینی اصن منظور خاصی نداشتم جدا
وگرنه دیگه خل نیستم دو روز بعد از بن ازین کرما بریزم که
بازم من به رسم کوچکتری و ادب (!) از شما بابت همه این قضایا معزرت میخوام
دیگه شرمندتیم بمولا v:
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel* ، Волшебник
چه خانواده باحالی:>> برم اسفند دود کنم واسه خودمون:>>>
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Волшебник
2chw
(14-05-2021، 14:40)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yesterday#

ژونننن<:
دو تا ژیگر<:
چرا هوا انقدررر یهو گرم شد؟!!
نآشناس
(14-05-2021، 11:09)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 10:16)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمدی نژاد سال ۸۸: چطور انتخاباتی که خودتون چند بار باهاش انتخاب شدید رو زیر سوال میبرید
احمدی نژاد: تایید صلاحیت نشوم در انتخابات شرکت نمیکنم

یا احمدی یا هیچکس یا پیشرو
هرکی پیشرو باشه برنده میشه دیگه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان