امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

ماجراهای عمو لویی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
آگهی
(14-05-2021، 16:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 16:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر با این فاطیما ژون عکس هات نگیر گلم<:
قلب من ضعیفه

که اینطور (:

حسود Dodgy
مثلا شوهرشم حق داره غیرتی شع((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
(14-05-2021، 16:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 16:43)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر با این فاطیما ژون عکس هات نگیر گلم<:
قلب من ضعیفه

که اینطور (:

*** خوردم(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(14-05-2021، 16:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که اینطور (:

*** خوردم(:

ک اینطووووووور
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
آقا یکی مارو آشتی بده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(14-05-2021، 16:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 16:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانگه دارت ❤️

بهار8
قهری؟8

برات آهنگ بخونم8
احلام16
چ خوب افتاده نقشت یار دیرین16
تو در این دل همیشه ماندگاری16
ب دل افتادی یارا16
بردی دل مارا16
اصن چ بگویم1615
بهارررر نفس هرجا کشم مقصد شمایی 8
درسته..

ممنونم ❤️

(14-05-2021، 16:50)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که اینطور (:

حسود Dodgy
مثلا شوهرشم حق داره غیرتی شع((:
چرا واسه عکسای من نمیگه قلبم ضعیفه -__-
من با همه قهرم امروز اصلا
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، *Aɴѕel*
(:::
@*VENUS*
@†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-05-2021، 16:52)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 16:49)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار8
قهری؟8

برات آهنگ بخونم8
احلام16
چ خوب افتاده نقشت یار دیرین16
تو در این دل همیشه ماندگاری16
ب دل افتادی یارا16
بردی دل مارا16
اصن چ بگویم1615
بهارررر نفس هرجا کشم مقصد شمایی 8
درسته..

ممنونم ❤️

اخخخخخخخ خر بیار باقالی بار کنcry2cry2cry2cry2cry2
بهار با من قهر نکنcry2cry2cry2
من گنا دارمcry2cry2
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-05-2021، 16:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که اینطور (:

*** خوردم(:

عه! عههههه
این چه حرفیه
دشمنات نوتلا بخورن -.-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
بهار پاشو بریم اینا لیاقت تورو ندارن:>>> ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان