امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 18:17)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هو یه بحث مضخرف دیگهkaffe2

تا اینکه مضخرف رو چی معنی کنی kaffe2
@ابراهیم هادی
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
بازی چن چندهههههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
/=

ناشناس -_-
(14-05-2021، 18:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 18:17)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هو یه بحث مضخرف دیگهkaffe2

"ابراهیم هادی"

هو باید برات بخاطر هوش بالات دست بزنم؟!
آفرین شگفت‌انگیز بود
بیخیال این حرفت از هر چیزی مضخرف تر بود:v
 سپاس شده توسط Prometheus
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
نامرد من اینو قبول ندارم.
یه نظر سنجی بدی !
من با یه دختر به نظرت کی میبره؟
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط shghyegh
(14-05-2021، 18:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 18:19)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ابراهیم هادی"

آفرین شگفت‌انگیز بود

من برا هوش بالام گریه میکنم kaffe2 شما دست بزن تا که حرف مضخرفم رو زیباتر از حرف مضخرفت نشون بدی kaffe2
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(14-05-2021، 18:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 18:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین شگفت‌انگیز بود

من برا هوش بالام گریه میکنم kaffe2 شما دست بزن تا که حرف مضخرفم رو زیباتر از حرف مضخرفت نشون بدی kaffe2

پستونک یا شیرخشک عزیزم؟
چطوره برات شعر بخونم؟
لالالالایی لالالالایی
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-05-2021، 18:26)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 18:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پستونک یا شیرخشک عزیزم؟
چطوره برات شعر بخونم؟
لالالالایی لالالالایی

فقط کافیه به پایان روزت برسی دختره....همه چی فردا درست میشه!
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(14-05-2021، 18:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 18:26)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پستونک یا شیرخشک عزیزم؟
چطوره برات شعر بخونم؟
لالالالایی لالالالایی

همه چیز عالیه پسره
تغییر چیز باحالیه

حوصلم سر رفت
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-05-2021، 18:29)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 18:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیز عالیه پسره
تغییر چیز باحالیه

ولی از متغیر ها بدم میاد...

+

@"musalick"
نظرت چیه درسای عمومی رو تقلب برسونی؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Mohlek
یک دونت نو می
دونت اورتینک
تینک یو نو می

@ابراهیم هادی

الان باید تگش کنیTelegh_01

@"Alien"
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان