امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 20:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:42)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید واسه ی کشور جهان سوم شاید...

شت واقعا فازشونو درک نمیکنم
ب من چ تقسیم اعداد اعشاری
به من چه آفرینش برگ
ب من چ لوید لباس
ب من چ...لا اله الله....

@"Alien"
عوی میمان
بچه مریضه پول بفرست
تنها نکته مثبت زندگیم اینه ک این دوران تموم شد _-------
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(14-05-2021، 20:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:42)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید واسه ی کشور جهان سوم شاید...

به من چه آفرینش برگ
ب من چ لوید لباس
ب من چ...لا اله الله....

@"Alien"
عوی میمان
بچه مریضه پول بفرست

بیخیالفعلا
 سپاس شده توسط _sehun_
(14-05-2021، 20:52)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به من چه آفرینش برگ
ب من چ لوید لباس
ب من چ...لا اله الله....

@"Alien"
عوی میمان
بچه مریضه پول بفرست

خدا کنه زود تموم شه/:
هفتم سخته؟

داره خون بالا میاره
@"Alien"
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-05-2021، 20:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:45)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاریه که خودت شروع کردی  Telegh_01
این بحث اگه تو ویس چت بود خیلی کیفش بیشتر میشد ناموصا

اگه تو ویس چت بود فقط صدا خنده منو میشنیدینTelegh_01

(14-05-2021، 20:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باشین من رفتم :'|

وا
گفتم._.

چچیو¿
+
@"musalick"
اگه ویس چت بود از ترس چسبیده بودی به سقف

(14-05-2021، 20:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:52)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا کنه زود تموم شه/:
هفتم سخته؟

داره خون بالا میاره
@"Alien"

بزن تو سرش
 سپاس شده توسط _sehun_ ، Mohlek ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 20:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تو ویس چت بود فقط صدا خنده منو میشنیدینTelegh_01

وا
گفتم._.

چچیو¿
+
@"musalick"

(14-05-2021، 20:56)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا کنه زود تموم شه/:
هفتم سخته؟

داره خون بالا میاره
"Alien"

بزن تو سرش

مُرد(:
مهم نیست هنوز هشت تا بچه ی دیگه هست
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Prometheus

خدا کنه زود تموم شه/:
هفتم سخته؟

داره خون بالا میاره
@"Alien"
بمیرم ک تازه اول راهی ‌):
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 21:00)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 20:57)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چچیو¿
+
@"musalick"

بزن تو سرش

مُرد(:
مهم نیست هنوز هشت تا بچه ی دیگه هست

خو بچه های من نیستن که..برو خر سهونت رو بچشب :/
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel*
عجب/=
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-05-2021، 21:03)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب/=

رجب :/
 سپاس شده توسط βάરãɲ
مافیام شده مخ زنی 17

(14-05-2021، 21:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:03)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب/=

رجب :/

جووون
چطوری شازده؟
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان