امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 21:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا سرتو بزار رو شونم بخواب خوشگلم :^

گمشوTelegh_01

@*VENUS*
بیا این پسره رو جمع کن خانوم Telegh_01

ولی من،دلم پر میزنه موهاتو نوازش کنم ^:

(14-05-2021، 21:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابش میپره وسط محیط عمومی رفت آمد زیاده

کسی سرو صدا کرد میکشمش...بانو میخوان بخوابن v:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
آگهی
(14-05-2021، 21:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نکته

*من تو شلوغی راحت تر میخوابم
اگه نور محیط حداکثر بشه خواب عمیق تری داری دخترم؟Telegh_05

(14-05-2021، 21:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشوTelegh_01

@*VENUS*

(14-05-2021، 21:29)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول دان! 
همینطور متعهد بمون 
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 21:36)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نکته

*من تو شلوغی راحت تر میخوابم

(14-05-2021، 21:31)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول دان! 
همینطور متعهد بمون 

ما اشباحی از حضور خودمون بودیم...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-05-2021، 21:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:36)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ول دان! 
همینطور متعهد بمون 

حتی اگه شبح و سایه باشیم بازم هستیم

تو مپندار که من غیر تو دلبر گیرم بی وفایی کنم و دلبر دیگر گیرم

بعد صد سال اگر از سر قبرم گذری من کفن پاره کنم زندگی از سر گیرم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
fishing
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek
(14-05-2021، 21:28)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهااااااااا
یه چیزی یادم آوردی ^^
بله !دوتای دیشبی کار شما بود؟
واویلا =#

اره دیگه من رفتم
قرار شد ادامه ی کارو اونا انجام بدن ^^

خبببب تعریف کن ببینم ^^

گمشوTelegh_01

@*VENUS*

حسین! :۷
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(14-05-2021، 21:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:38)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی اگه شبح و سایه باشیم بازم هستیم

تو مپندار که من غیر تو دلبر گیرم بی وفایی کنم و دلبر دیگر گیرم

بعد صد سال اگر از سر قبرم گذری من کفن پاره کنم زندگی از سر گیرم

شعر از کیه؟

(14-05-2021، 21:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:28)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله !دوتای دیشبی کار شما بود؟
واویلا =#

اره دیگه من رفتم
قرار شد ادامه ی کارو اونا انجام بدن ^^

خبببب تعریف کن ببینم ^^

گمشوTelegh_01

@*VENUS*

حسین! :۷

زنمه ها! :v

(14-05-2021، 21:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing

خوبی عمویی؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
خوبم عمو تو خوبی؟:ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Prometheus
(14-05-2021، 21:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر...

بد نیستم تقریبیبیبا
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 21:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آدیداس انجمن چطوره ؟
کم پیداس چرا ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان