امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(14-05-2021، 22:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:57)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا بد نیستیییییی

حال ندارم.-.
حوصله ندارم.-.
من از صبح اینجا پلاسم حسام.-.
کجا کم پیدام.-.
Telegh_54

چون دروغ گفتم
ب کی؟

(14-05-2021، 22:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"*VEN US*"
بهارTelegh_48Telegh_51

جونه دلم؟!
قهر نیستی باهام؟):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS*
آگهی
(14-05-2021، 22:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 22:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون دروغ گفتم
ب کی؟

(14-05-2021، 22:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جونه دلم؟!
قهر نیستی باهام؟):

به تو
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-05-2021، 22:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:58)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگه خب ملی :۷

اره من دروغگوام

دارم ازت طرفداری میکنم .__.
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 21:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:28)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله !دوتای دیشبی کار شما بود؟
واویلا =#

اره دیگه من رفتم
قرار شد ادامه ی کارو اونا انجام بدن ^^

خبببب تعریف کن ببینم ^^

(14-05-2021، 21:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشوTelegh_01

@*VENUS*
بیا این پسره رو جمع کن خانوم Telegh_01

حسین! :۷
چی؟کجا؟کیه؟!
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(14-05-2021، 22:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 22:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره من دروغگوام

دارم ازت طرفداری میکنم .__.

پس احمق هستم :|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
@"ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ"
این قد سوم دبستانمه/:

160؟
[/quote]

ناموساااا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-05-2021، 22:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون دروغ گفتم
ب کی؟

جونه دلم؟!
قهر نیستی باهام؟):

نه باباااااااااااااااااااااااا

دخترررر من شوخی میکردم . داشتم سر به سرتون میذاشتم ^^
مگه اصلا همچین چیزی ارزش داره که بخوام به خاطرش باهات قهر کنم؟ !!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
قد ۱۶۵ خوبع؟:/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، *VENUS*
(14-05-2021، 22:03)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 21:47)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره دیگه من رفتم
قرار شد ادامه ی کارو اونا انجام بدن ^^

خبببب تعریف کن ببینم ^^

حسین! :۷
چی؟کجا؟کیه؟!

خودت اعتراف کن ^^
ادامه ی بحثتون با مهسا و تارخ به کجا رسید؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(14-05-2021، 22:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب کی؟

قهر نیستی باهام؟):

به تو
کات

(14-05-2021، 22:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب کی؟

قهر نیستی باهام؟):

نه باباااااااااااااااااااااااا

دخترررر من شوخی میکردم . داشتم سر به سرتون میذاشتم ^^
مگه اصلا همچین چیزی ارزش داره که بخوام به خاطرش باهات قهر کنم؟ !!

عه):
خب من یکم اسکل هستم زود باور میکنم)):
از این شوخی خطرناکا نکن))):
(((:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان