امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/inshot_20210515_013458231_ixek.mp4/
شباهت زیادی به تر زدنای زندگیم داره Telegh_01
 سپاس شده توسط Emmɑ ، bOoOoOy
آگهی
(14-05-2021، 23:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای زندگی ادامه داره تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا اخرش.فقط صفحه اخر درست میشه[:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(15-05-2021، 0:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 23:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای زندگی ادامه داره تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا اخرش.فقط صفحه اخر درست میشه[:

✔︎(;´༎ຶٹ༎ຶ`)
 سپاس شده توسط Emmɑ
باز خوبه شما دفتر کتاب دارید
من ۳ ساله دانشجوام هنوز نمیدونم کدوم کتابو باید بخرم تا بخونم
ک لاشو وا کنم :v
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ
(14-05-2021، 8:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
یادم نیس چرا تگت کردم._.

حق داری خیلی دیر اومدم|:

(14-05-2021، 9:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
به مولا...
چون اون گ.ا حذف شد....

چرا؟ حرفای بد بد زدن؟ Telegh_01
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Đęąđ.ğïřł ، Prometheus
لعنتی اون دفترِ خاطراتم بود(::

(15-05-2021، 0:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-05-2021، 8:42)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
یادم نیس چرا تگت کردم._.

حق داری خیلی دیر اومدم|:

(14-05-2021، 9:21)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserk
به مولا...
چون اون گ.ا حذف شد....

ما رو بلاک کردی:v?!
یا پ.خ هاتو بستی؟!:v
(15-05-2021، 0:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 0:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حق داری خیلی دیر اومدم|:

من غلط بکنم بلاک کنم o_o 
بستم، ولی چون میدونم تحمل دوریمو ندارین واز میکنم الان D=
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(15-05-2021، 0:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 0:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غلط بکنم بلاک کنم o_o 

V:بدون تو اینجا جهنمهههه
+
میدونی زن حسین گاوه شدم؟:^
(15-05-2021، 0:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 0:06)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من غلط بکنم بلاک کنم o_o 

V:بدون تو اینجا جهنمهههه
+
میدونی زن حسین گاوه شدم؟:^

بمولا D: 

جدی رل زدین یا ازین خانواده های مجازی؟|: ((((=
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(15-05-2021، 0:03)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز خوبه شما دفتر کتاب دارید
من ۳ ساله دانشجوام هنوز نمیدونم کدوم کتابو باید بخرم تا بخونم
ک لاشو وا کنم :v

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_f2afa.png
کتاب دفتر داریم دلیل نمیشه درس بخونیم
نهمم دوشنبه امتحانام شروع میشه ب صورت حضوری:>
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان