امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(15-05-2021، 19:43)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 19:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش حلال کن الله وکیلی خودش بم گفت واسش درست کنم  Telegh_01
اون منو اغفال کرد و به دره های هولناک کشوند  Telegh_01

نچ نچ نچ
هعیییی داشتم کرم تو استینم پرورش میدادم

کرم عمته-_-
 سپاس شده توسط Prometheus ، Mohlek ، Medusa
آگهی
(14-05-2021، 18:48)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوردلت برام تنگ نمیشه/=
عجیبه خدایی Confused

هومممم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(15-05-2021، 19:25)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 12:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل ریختم:>
@ابراهیم هادی

اندازه یه عدس یا بیشتر؟
از عدس هم کمتر

(15-05-2021، 19:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 12:55)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منیم رژیمیم وار سوزباز اردبیلی:>
گ گوخما من سنی خوشبخت الرم:*یازخیلیم گلیر اوزوم آلام اصلا ناراحات اولما|:
یالان دیسن سن اوکوز اصیل سنD:اینانمیسان؟o_o
جووووون به خودت لالاش:*

رژیمون وار اما شکلات جزو وعده های اصلون دی کنار گویمیبسان متاسفانه :v سوزباز عمته ._.
احتمالی زیر صفر درصد دی D: حقیقتا این جملتو متوجه نشدم
نیه یالان؟ :> یوخ D:
جررر D:
به نکته ظریفی اشاره کردی(؛
به سن منیم عمم سن دا D:اوکوز لر بیلمز*-*
سن غلط الیسن او صفح اریوینن._.اینان حقیقت~.~
یمه گالارسان الیمده
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
دلم هیجان میخواد :|
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa ، Emmɑ ، *Aɴѕel*
(15-05-2021، 19:27)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 16:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تو امتحان داشتی بقیه چرا باید میومدن

@ابراهیم هادی

الان که همه کاندید شدن بگو کاندید موردعلاقت کیست

فعلا شلوغه ! باشه بعد تاییدشدنشون

(15-05-2021، 15:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااامممم ^^

چطورین ؟! ^^
+

ملیکای عشق؟

سلام =#

(15-05-2021، 19:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دکترا جوابم کردن  Telegh_01

به شعری هست که میگه نوار مغز سرم در محضر دکترا خط خطی و قاتی بود:/ 
دکتره بهم نگاه کرد که این چه نوار مغزی بود؟
:=/:=/
میگن.شاعرا و ادیبا بعد از خوندن این.شعر در یک حرکت نمادین بصورت دسته جمعی خودکشی کردن Telegh_01
ناشناس
(15-05-2021، 20:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم ثبات می‌خواد.
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel* ، Prometheus
(15-05-2021، 20:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 20:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم ثبات می‌خواد.
دلم توجه میخواد..
 سپاس شده توسط Medusa ، Prometheus
(15-05-2021، 20:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 20:32)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم ثبات می‌خواد.
دلم توجه میخواد..

دلم ازادی میخواد
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Medusa
(15-05-2021، 20:56)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-05-2021، 20:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم توجه میخواد..

دلم ازادی میخواد

دلم هیچی نمیخواد._.

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=296970
این رمانه؟:/
ماکتاب تستشو داریم:/
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
لکه های سفید را چگونه پاک کنیم؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان