امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 20:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بیست سالمه|||:::
من جا نیوفتادم؟|||:

نه 4fvf

خیلی کوشولوییی :v

حسین از جلو چشمم خفه شوBl8
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(16-05-2021، 20:01)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سن عه دیگه چرا سختش میکنین D:

خیلی غلیظ گفتی ۲۰ خو (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، spent †
(16-05-2021، 20:01)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای لعنتی این انگشت کوچیکه همیشه بلا سرش میاد ._.
دیگه نه در حد شکستن
که خوش شانس ترین من بودم cry2

یبار توی کوه :| پام زد به یه سنگ...استخونش درومد =| اول فک کردم چیزی نیشم زد ._. لعنتییییییی ...

به نظرم برو درش بیار از ریشه =|
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Faust
(16-05-2021، 20:01)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مثلا بیست سالمه(((((((:::::
مامانم میگه ۹سالمه(((((:::::::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، spent † ، Faust
(16-05-2021، 20:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه 4fvf

خیلی کوشولوییی :v

جدی میگم ._. انگار 15 سالته :||||
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 19:59)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از اون بالغ ترما ، اون الکی میگه
حالا خوشحال تر باش  4fvf

یکی سقفو بگیره
چن سالتونه؟

۲۴
 سپاس شده توسط spent † ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 20:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:59)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمل میکردی راحت میشدی قربونت ._.

من انقد دهنم سرویس شده ._.

اووو سخت نگیر زیبا . 

گول روحیه‌ی خشنم رو نخور
من انگشتم اوف بشه یه بسته چسب زخم رو تموم میکنم :')
تو چرا دوبار عمل کردی؟

چون دستم در رفته بود ، سه جاشم شکسته بود و خون ریزی داخلیم کرده بود ((=

بعد پلاتین اینا گزاشتن و دوبارم عمل کردم و تا چند ماه هم فیزیوتراپی می رفتم D:

راستی پامم اینجوری شکسته بود دو ماه گچ بود خوب شد ((=
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Faust
(16-05-2021، 20:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی میگم ._. انگار 15 سالته :||||

زیر نقَشم
ب قل حسین خودمون._.
نصفم زیر زمینه
(((:
 سپاس شده توسط Prometheus ، Faust
(16-05-2021، 20:03)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مثلا بیست سالمه(((((((:::::
مامانم میگه ۹سالمه(((((:::::::

بیبی فیس میزنی :*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 19:57)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:56)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربانت

همون 20 دیگه . 

اها فک کردم شوخی میکردین
یه سال از من بزرگترین ک، فک کردم بزرگترین
ینی ۱۳ سالتون بود عضو شدین
چ جالب

یجوری میگی ۱۹ سالته انگار همه نوتن اینجا خانم (:
 سپاس شده توسط spent † ، شـــقآیــق ، Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان