امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 20:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:05)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیر نقَشم
ب قل حسین خودمون._.
نصفم زیر زمینه

v:

+

@musalick
خیلی حس خوبیه.وقتی فردا امتحان داری ولی نخونی fishing
دیقا
منم فردا امتحان دارم ولی برگامم کز نمیخوره
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
آگهی
حسین
مهدی
حسام
دیگ نمیدونم کی ...^^
پیشاپیش تسلیت

ولی ریهاممو ازتون جدا میکنم* *

ارزومه قیافه هاتونو فردا قبل از امتحان دینی ببینم ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus
(16-05-2021، 20:28)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:23)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی مرسییییی3131
دوست دارم31
چشم31
فعلا♥️31

من از تو چیز خواسته بودم اخه دختره

چی خواسته بودی جیگر من؟.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(16-05-2021، 18:38)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام کارو تحویل خانمه استاد بدیTelegh_49
بعد فکر کنی دیگه تموم شد کار جدید نمیخوادTelegh_49
یدفع کار جدید بگهTelegh_49

افسرده شدمTelegh_54

خخخخ
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 20:36)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 19:14)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیزم
یک ماه به صورت مداوم باید فعالیت داشته باشین!
بعد از یک ماه مجدد بررسی میشین ❤

خیلی ممنون  31
ففط بعد یک ماه لازمه ک خودم درخواست بدم‌ یا نه؟

خواهش میکنم :*
سعی میکنم که خودم حواسم باشه ولی دوست داشتی میتونی مجدد درخواستتو بدی!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ
(16-05-2021، 19:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 15:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ÆMÆշЇÑζ
دیگه کیا بودن؟!

:v

جریان چیه دخترم؟؟
همونایی که ددیم براششون لاو میترکوتد
به جز بیتا مرضیه کیا بودن؟!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
صدرا صهیون کش

( به زودی بعد امتحانات)
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 21:10)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:36)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی ممنون  31
ففط بعد یک ماه لازمه ک خودم درخواست بدم‌ یا نه؟

خواهش میکنم :*
سعی میکنم که خودم حواسم باشه ولی دوست داشتی میتونی مجدد درخواستتو بدی!

هی بارون چ سعادت بزرگی نصیبت میشه ))):
خوش ب حالت)))):
(((:
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، βάરãɲ
(16-05-2021، 20:21)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:19)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرالله استغفر (:

استغفار خوبه ولی اینجا بی ربط بود(:

اینجا کاربرد استغفر یه فرق جزئی میکنه خواهرم (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
کسی که وجود خارجی نداره چطوری میگین که بو داره؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان