امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

ارمی.-.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(16-05-2021، 21:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوخما منه هساد اولماز:^

ب من دیرم دا اوکوزلر هساد گانمازلار خیخی:*****
فردا امتحان دارم حضوری لعنتییی

نیه مثلا ؟

چهارده ساعت مداوم درس بخون بعد ببین خودتو میشناسی چ برسه ترکی حرف بزنی -_-
چی داری ؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Emmɑ
(16-05-2021، 20:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:07)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

v:

+

@musalick
خیلی حس خوبیه.وقتی فردا امتحان داری ولی نخونی fishing
دیقا
منم فردا امتحان دارم ولی برگامم کز نمیخوره

fishing ما بچه های ادبیاتو دریافتیم فعلا
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Mohlek
(16-05-2021، 21:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 20:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیقا
منم فردا امتحان دارم ولی برگامم کز نمیخوره

fishing ما بچه های ادبیتاو دریافتیم فعلا

روزت مبارک میمون دختری
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 21:41)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتم البته باید بدونی که مهم ترین و بهترینی *-*

:ngh:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ßяɪcε
(16-05-2021، 21:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:49)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماورایی شدی؟

والا نمیدونم
نمیدونم الان بخندم ،عصبی شم،گریه کنم یا...

منم تو مرحله نمیدونم گیر کردم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 21:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

fishing ما بچه های ادبیتاو دریافتیم فعلا

روزت مبارک میمون دختری

روزم؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(16-05-2021، 21:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:02)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی خواسته بودی جیگر من؟.-.
پیویتو یه چک بکن پیامای قبلیو ._.*
شقااااا دارم از استرس خل میشم -_- این همه استرس از من بعیده ))):
شُتـر شدههه

(16-05-2021، 21:55)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:48)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی جا رو نگفتی...میشه سه جا:ngh:

از همه مهمترررر:ngh:همزادیم:ngh:
چقد من خوش شانسممممممممممم68
خدایا مرسیییی8

کلا میشه سه جا .. بازم مگه هست که نمیدونم؟ :l
بلههه .. اصل داستان رو همین یه مورد به تنهایی پاسخگوعه ((;
منم دقیقا یه جا تو زندگیم خوش شانس بودم که اونم همینه *-*
❤❤
تلگرام._.
اینستا._.
فلش._.
خدایا شکرتتت735ب خاطر آشنایی با تینا خانوم735

(16-05-2021، 21:58)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:41)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتم البته باید بدونی که مهم ترین و بهترینی *-*

:ngh:

4fvf14k
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، ßяɪcε
(16-05-2021، 21:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:54)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیویتو یه چک بکن پیامای قبلیو ._.*
شقااااا دارم از استرس خل میشم -_- این همه استرس از من بعیده ))):
شُتـر شدههه

استرس دارم استررررررس -____-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(16-05-2021، 22:01)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شُتـر شدههه

استرس دارم استررررررس -____-

چرا عشقم.-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان