امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 21:59)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:58)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:ngh:

4fvf14k

قهرم اصن ))):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(16-05-2021، 21:56)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوخما منه هساد اولماز:^

ب من دیرم دا اوکوزلر هساد گانمازلار خیخی:*****
فردا امتحان دارم حضوری لعنتییی

نیه مثلا ؟

چهارده ساعت مداوم درس بخون بعد ببین خودتو میشناسی چ برسه ترکی حرف بزنی -_-
چی داری ؟
پیس آداما هساد اولماز البته من چوخ دا گوزلم ایح ایح
خیخی جهنم شو خیخ
قرآن ._.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(16-05-2021، 22:01)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:01)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استرس دارم استررررررس -____-

چرا عشقم.-.

پیوی -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
سلام...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، Prometheus ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 21:58)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا نمیدونم
نمیدونم الان بخندم ،عصبی شم،گریه کنم یا...

منم تو مرحله نمیدونم گیر کردم

نگاه کن من نزدیک عید یه شال مشکیِ تمام نخ گرفتم
بعد از قبل هم یه شال مشکی داشتم
اما تمام نخ نبود
امروز که شال مشکی گذاشته بودم
یه دفعه ذهنم جرقه خورد و فهمیدم اون شال مشکی قدیمی اس
بعد اومدم خونه دنبالش(شال جدیده
کل لباسامو زیر و رو کردم اما نبود که نبود
بعد اومدم ببینم تو کدوم عکسا اون شال جدیده رو گذاشته بودم
فهمیدم ۱ ماهه اون شال قدیمی رو داشتم میذاشتم
ولی همش فکر میکردم اون شال قدیمی است._.
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 21:58)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:41)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودتم البته باید بدونی که مهم ترین و بهترینی *-*

مگه ادم نمیتونه دوتا مهم ترین و بهترین داشته باشه؟؟ :v
(وی سعی بر فرار داردfol )
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 22:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:56)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیه مثلا ؟

چهارده ساعت مداوم درس بخون بعد ببین خودتو میشناسی چ برسه ترکی حرف بزنی -_-
چی داری ؟
پیس آداما هساد اولماز البته من چوخ دا گوزلم ایح ایح
خیخی جهنم شو خیخ
قرآن ._.

یوخ دا خودت اعتراف کردی ادم بدی هستی v:
خیخی و مرض D:
اسونه که :/
 سپاس شده توسط Emmɑ
(16-05-2021، 21:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزت مبارک میمون دختری

روزم؟

بچه ها میگفتن روز پسر بود امروز
 سپاس شده توسط Prometheus ، ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 22:04)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه ادم نمیتونه دوتا مهم ترین و بهترین داشته باشه؟؟ :v
(وی سعی بر فرار داردfol )

اخ مهسا تو چقد با همه اینجوری ای همه با تو اینجوری ان (با لحن نقیDSmile
قلبم شیکست اصن ))))":
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 22:05)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 21:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزم؟

بچه ها میگفتن روز پسر بود امروز

؟
مگه روز پسر داریممم؟ باورم نمیشه! ._.
مرسی خوشگلم خانم ._. *استیکر قلب و یک نقطه زیرش*
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ▪неизвестный▪

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان