امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(16-05-2021، 22:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قهرم اصن ))):

مهسا فردا امتحان دینی دارین دیگه؟ :/

Help me

نه متاسفانه. ریاضی -_-

ساعت چند ؟
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(16-05-2021، 22:10)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:04)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگاه کن من نزدیک عید یه شال مشکیِ تمام نخ گرفتم
بعد از قبل هم یه شال مشکی داشتم
اما تمام نخ نبود
امروز که شال مشکی گذاشته بودم
یه دفعه ذهنم جرقه خورد و فهمیدم اون شال مشکی قدیمی اس
بعد اومدم خونه دنبالش(شال جدیده
کل لباسامو زیر و رو کردم اما نبود که نبود
بعد اومدم ببینم تو کدوم عکسا اون شال جدیده رو گذاشته بودم
فهمیدم ۱ ماهه اون شال قدیمی رو داشتم میذاشتم
ولی همش فکر میکردم اون شال قدیمی است._.

سخت نگیر فقط یه شالِ (:
کاراگاه بالاخره داستان شال مشکی چی بود؟
احساسات دراماتیکیم داره با آواتار جدیدم بروز پیدا میکنه

خلاصه قضیه رو مخیه
باید پیداش کنم
+
تازه میخواستم بگم اواتارت کراشه
+
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_7648f.png
اینم اون سمی که منتظرش بودی:*
شوهرم
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(16-05-2021، 22:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:10)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا فردا امتحان دینی دارین دیگه؟ :/

Help me

نه متاسفانه. ریاضی -_-

ساعت چند ؟

او شت :/
ولش کن...
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، THEDARKNESS
(16-05-2021، 22:12)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:11)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امتحانت چی شد
هر کاری کردم خوابم نبرد بابا:|
امتحان فرداست ترمیناتور:v

همون فردا. چرا؟
این عکسِ یه استیل کاراگاهی میده
میاد بهمون؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(16-05-2021، 22:12)ßяɪcε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ مهسا تو چقد با همه اینجوری ای همه با تو اینجوری ان (با لحن نقیDSmile
قلبم شیکست اصن ))))":

نه نشکنه عشقممم )):
قضیه عکسارو که یادته؟؟وضعیت قابها هنوز همون شکلیه :*
به این راحتی نمیشه دل کند ازت و کسی رو جایگزین کرد
شقایقم از خودمونه ((;

اخی ، دلمون اروم گرف v:
من میدونستم تو وفادار ترین دلبرمنی :*
اره ، چون خودیه تا حالا دفنش نکردم -_- اسم تو بیاد من خیلیم حسود و غیرتی ام v:
 سپاس شده توسط ßяɪcε
(16-05-2021، 22:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:11)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برادر همکار

امتحانت چی شد
درود خداوند بر تو برادر خط مقدم vv:
چخبر ؟

تیپ رسمی کردیم مثل خودت
 سپاس شده توسط Mohlek
امیدوارم دوستان نهمی و دوازدهمی تو این یکماه جون سالم به در ببرن

فعلا خداحافظظظظ
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(16-05-2021، 22:16)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:14)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه متاسفانه. ریاضی -_-

ساعت چند ؟

او شت :/
ولش کن...

ای بابا ._.
 سپاس شده توسط Prometheus
(16-05-2021، 22:17)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:12)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کاری کردم خوابم نبرد بابا:|
امتحان فرداست ترمیناتور:v

همون فردا. چرا؟
این عکسِ یه استیل کاراگاهی میده
میاد بهمون؟
اونو که ایشالله خوب میدیم
رفتم اخرین بار تو اینستا
دستم خورد رفتم تو اکسپلور
یه پست آسمر فود دیدم(و تمام)

نمیومد نمیدادم که:v
(16-05-2021، 22:18)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:13)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود خداوند بر تو برادر خط مقدم vv:
چخبر ؟

تیپ رسمی کردیم مثل خودت
عا رسمی خوبه v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان