امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(17-05-2021، 0:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 0:00)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایو تم خوبه مبارکه (:
قربون شماD;
الکی نوشتم عکس العملشونو ببینم  ولی دیدم همشون زدن تو ذوقم -_-

در کمین شکار شوهر (:
کی زده بریم دعواش کنیم

(17-05-2021، 0:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 0:01)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتباه آپلود میکنی دیگه

بیخیال حالا...
اهنگ پروفمو بچسب*خداسسسسسسس

خداتون بد آپلود شده نمیاره (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Emmɑ
آگهی
(17-05-2021، 0:04)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 0:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال حالا...
اهنگ پروفمو بچسب*خداسسسسسسس

پارههه(:
نتت ضعیفهه
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، شـــقآیــق
(17-05-2021، 0:09)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 0:04)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارههه(:
نتت ضعیفهه

منتظر آیا بمانیم آیا نمانیم؟

اورد برات؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(16-05-2021، 18:34)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برجامی که ما ۲۷ تعهد سنگین بدیم ولی حتی یه ثمره نداشته باشه خوبه برادر ؟
یکی از بند هاش به زبان عامیانه میشه دادن اطلاعات دانشمندا و اینا به اونور
یکی از همین وزیر وزرای زمان احمدی نژاد تو سال ۹۲یا ۹۴ دقیق نمیدونم
برگشت گفت این قرار داد باعث نیشه اطلاعات دانشمندامون بره اونور و ممکنه در آینده شاهد ترور افراد مهم کشور هم باشیم
فخری زاده برادر!
یکی از همین مثال هاست
توافقات دیگه ای رو هم من یادم نمیاد در کنارش انجام داده باشن
بهرحال
تمومش کنیم =)))

فضا برای بحث بود بهتر میشد گولشو نخور ولی داداش (:
هرکی اومد ۸ سالش کم بوده انگار

(16-05-2021، 18:34)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم
چرا دیدم:/
ولی خواستم از ویژگی های خوبشونم بگم ک ی نمه اون حرفای بد راجع بهشونو بپوشونه:/

چیزی چیزی رو نمیپوشونه ولی
ما مشکلی با عربا نداریم. مسئله ای که گفته شد واضحه

درسته
دقیقا ولی من شکلم با این بود که گفتین عراقیا
لطفا جمع نبندین همشون بد نیستن:/

(16-05-2021، 23:17)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
عزیزم برات ارزوی موفقیت میکنم تو تمام امتحانات و امیدوارم ک همشون رو با نمره عالییی پاس کنی Heart

کلی مرسی گل دختر♡
منم برات آرزوی موفقیت در کنکور رو دارم^^
امیدوارم نتیجه بسی عالی بدست بیاری^^
 سپاس شده توسط βάરãɲ ، شـــقآیــق
(16-05-2021، 22:37)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 22:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
خدا نکنه :»

منظورت ازون سه تا کدوم سه تاس؟
بگم ناشناس نمیشه ک 33
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، βάરãɲ ، THEDARKNESS
(17-05-2021، 0:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:34)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فضا برای بحث بود بهتر میشد گولشو نخور ولی داداش (:
هرکی اومد ۸ سالش کم بوده انگار

چیزی چیزی رو نمیپوشونه ولی
ما مشکلی با عربا نداریم. مسئله ای که گفته شد واضحه

درسته
دقیقا ولی من شکلم با این بود که گفتین عراقیا
لطفا جمع نبندین همشون بد نیستن:/

(16-05-2021، 23:17)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@моои
عزیزم برات ارزوی موفقیت میکنم تو تمام امتحانات و امیدوارم ک همشون رو با نمره عالییی پاس کنی Heart

کلی مرسی گل دختر♡
منم برات آرزوی موفقیت در کنکور رو دارم^^
امیدوارم نتیجه بسی عالی بدست بیاری^^
مرسی عزیزم^_^♡
☆هیچ مخدری مثل احترام بیش از حد...
                               توهم زا نیست ...♡

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16332835215615 ♡
 سپاس شده توسط моои
(16-05-2021، 15:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 14:45)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا دوست داشتن رو چی معنا کنیم اصلا کی اینو گفتم؟

+ نمیشه انکارش کرد همیشه  فرآیند مکانیزم دفاعی واقعی نیست. تارخ اسمشه یا فامیلش؟
رو عکسشون کراش زده بودی :۷
انکار نکن
+
اسمشه ^^
همون شکنجه گرت

یه چیز دیگه گفته بودم که!
شما فعلا بگو از کی گرفتار شدین^^
+
اسمشه؟ جز آقایونه؟

عه! کی به ما مدال داد؟ زحمت شد که

(16-05-2021، 17:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 17:39)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرجا معایب خودشو داره و مخصوصا دست بذار رو همون معایب (:
ما دیگه بلا نسبت تا چیز رفتیم تو گل. عربایی که میرن مشهد و بحث نوامیس اینا رو ما فاکتور میگیریم اصلا چنین موضوعی وجود نداره تو ایران
مخصوصا دست نمیزارم رو معایب
منم نمیگم اینجا گل و بلبله
اگه شما از همینا ناراحتی منم هستم
ولی بهتره مرغ همسایه رو غاز نبینیم =)
مثلا شما چنتا فیلم از وضعیت جامعه کره جنوبی دیدی ؟
چنتا فیلم از وضعیت مردم کانادا دیدی ؟
هیچکدوممون ندیدیم!
نه شما نه من
ولی هر جا بحثی بشه هردومون میخوایم ثابت کنیم که ما بدترین مکان جهانیم و بقیه همشون ازمون بهترن
خب این زیاد خوشایند نیست
کره جنوبی معروفه به جمهوری خودکشی
 سپاس شده توسط Mohlek
(16-05-2021، 18:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه اینجوری جوابشو داد
میخواستین تو رای گیری  ۹۶ بجای حرف سلبریتی های مصخرف و اینا برین به یه نفر رای بدین که بتونه مدیریت کنه =))

خیلی عذر میخوام

ولی همشون یه گ**  (:

خب دیگههههه
بیایین صلوات بفرستیم

گ *** های متفاوتی وجود داره یکی اون موقع وعده ربنا داد وپرید به اسلحه کشور بعد گفت اقتصاد خوب میشه یکی هم گفت وعده سر خرمن میده این طوریا نیست کی رو انتخاب کردن؟ اونی که بشه تو ستاد احمد آبادش زید پیدا کرد

(16-05-2021، 18:06)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مطمئنا منظورش عربای مهربون و دوست داشتنی ای مثل شما نیست ❤️

تنکیو^^
ولی عربای خارج از کشورمون هم همشون آدمای بدی نیستن:/

به دولت هاشون نگاه کنید شورای همکاری خلیج فارس که البته زورشون میاد آخرشو بگن به تمامه نوکر استکبارن

(16-05-2021، 18:11)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 18:03)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عذر میخوام

ولی همشون یه گ**  (:

خب دیگههههه
بیایین صلوات بفرستیم
ناراحت شدم
حاجی دنیا رفته سمت قدس اما الهام داشت زیر آبی می رفتا
(16-05-2021، 15:32)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-05-2021، 15:25)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو مادر من...هچ دركت ميكنمTelegh_01

ها خاب درک کن عزیزِ من Telegh_01
ميكنم ميكنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشِنآسَم(:
پیش به سوی اولین امتحان و فراتر از آن ✓ ✓ ✓ ✓ :'|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان