امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

(17-05-2021، 11:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 11:42)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس اگه واست مهم نیست چرا واکنش نشون دادی؟

لطفا اطلاعات غلط منتقل نکنین. ۱۳ بار ازدواج کرده بودند.
سوال پرسیدی جواب دادم

پس اهمیت میدادی که جواب دادی

(17-05-2021، 11:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 11:46)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF

من

با چند خط شعر خوندنی؟

بله با شعر خواهر کوسه دودودودو مادر کوسه دودودودو پدر کوسه دودودودو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(17-05-2021، 11:49)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 11:48)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سوال پرسیدی جواب دادم

پس اهمیت میدادی که جواب دادی

(17-05-2021، 11:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با چند خط شعر خوندنی؟

بله با شعر خواهر کوسه دودودودو مادر کوسه دودودودو پدر کوسه دودودودو

Telegh_01Telegh_01
تو کلا اشتباه میزنی منم کلا حوصله یحث ندارم ولی یاد بگیر وقتی کسی بهت تبریک میگه ازش تشکر کنی ک انقد بهت احترام میزاره
(17-05-2021، 11:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کلا اشتباه میزنی منم کلا حوصله یحث ندارم ولی یاد بگیر وقتی کسی بهت تبریک میگه ازش تشکر کنی ک انقد بهت احترام میزاره

ببخشینمBf1Be7Adore
ناشناس
چقد قدیم نوب و خز بودم تو پست گذاشتنم Smile
 سپاس شده توسط shghyegh
(17-05-2021، 11:51)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی بی هوش شد با چاقو او را کشتم و جسدش را داخل حمام بردم بعد برای اینکه بتوانم از خانه خارج کنم جسدش را تکه تکه کردم داخل چمدانی گذاشتم و با همدستی همسرم جنازه را از خانه بیرون بردم و داخل سطل آشغال انداختم.

یه ایده دارم یه ایده خوب چرا تیکه هاشو بندازیم تو جوب؟
ناشناس
(17-05-2021، 6:54)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب ماهی دو تومنو دیگه همون همیشگی Telegh_01

والا در وصف شما انسانی کبیر و عزتمندی چون شما ما اصن ارزش نداریم
ینی اصن به چشم نمیایم v:
لامصب وقتی اصن پستاتو میبینم نا خوداگاه سرم خم میشه Telegh_01
اینبار راه نداره اصن :^

دیوونهTelegh_01
همینو میخوایم اصن vV:
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-05-2021، 12:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد قدیم نوب و خز بودم تو پست گذاشتنم  Smile

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=64035
نایس-.-
(17-05-2021، 7:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهدی.
18 ساله دوازدهمی

اهل کجایی برار ؟
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(17-05-2021، 12:04)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 12:01)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد قدیم نوب و خز بودم تو پست گذاشتنم  Smile

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=64035
نایس-.-

-.-
بروزش کردم الان Smile
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان