امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~×

باشه ارمی...
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ▪неизвестный▪
آگهی
(17-05-2021، 15:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 15:42)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا پی وی ببینیم چه بلایی سرشون بیاریم اینجا جاش نیست خطرناکه (:
نایـــــــــــــــــس
باسلام اومدیم خونه نبودین.آرمی.

مرکز الان میرسم؛ نایس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Emmɑ
بترس از این باشه من(:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ▪неизвестный▪
(17-05-2021، 15:49)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 15:44)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نایـــــــــــــــــس
باسلام اومدیم خونه نبودین.آرمی.

مرکز الان میرسم؛ نایس
دوساعته جلو در علافم کردی ._.

(17-05-2021، 15:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بترس از این باشه من(:
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، *Aɴѕel*
(17-05-2021، 15:49)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بترس از این باشه من(:

مارو دست کم گرفتیا ملیکا خانِم (:
 سپاس شده توسط Emmɑ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 170
انتقام سخت...
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪ ، Emmɑ
(17-05-2021، 15:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 15:49)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرکز الان میرسم؛ نایس

داشتم سر راه عملیاتمون رو مرور میکردم
شرمنده مرامت

(17-05-2021، 15:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× 170
انتقام سخت...

اوه نه بابا؟ (:
 سپاس شده توسط Emmɑ ، *Aɴѕel*
(17-05-2021، 10:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:52)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم چیزی نیومد برام
ولش:/
حالا چی شد شوهرت تو کار خونه کمکت میکنع؟
پ.خ کیفش بیشتره بمولا
بدو بیا بدو

هوم رفتم پسرم:/
 سپاس شده توسط Mohlek
(17-05-2021، 15:53)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 15:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم سر راه عملیاتمون رو مرور میکردم
شرمنده مرامت
دشمنت شرمنده^^
پروفایل ملیکا رو میبینی؟
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(17-05-2021، 11:13)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@βάરãɲ
@shghyegh
این دو تا

14 14 14

@THEDARKNESS
@моои
ب عنوان کسی ک چنتا پیرهن بیشتر پاره کرده خدمتتون عرض کنم ک 129f
تا میتونید نمونه سوالای سال ۹۸ ، ۹۷ به این طرفو حل کنین خیییییییلیییییی تاثیر داره خیلییییییی
سوالای ۹۹ از همشون سخت تره اونارو درست بحلین خیلی خیب میشه

بعلی من برا دینی نمونه سوال نهایی نخوندم ولی بچهه ها ۹۷ و ۹۸ و ۹۹ رو خونده بودن گفتن بیشتر سوالا از همونا بود(=
تنکیو از راهنمایی هات بانو^^

(17-05-2021، 11:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:10)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند درصد داری؟

صفر✊✊✊

(17-05-2021، 11:35)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودمو مهربون نشون بدم یا ندم چ سودی برام داره؟من اینجا با کسی ارتباط و دوستی خاصی ندارم پس اینک کسی دربارم چطور فکر کنه اهمیت چندانی برام نداره:>

یعنی جاهای دیگه واست اهمیت داره؟

عافرین بی ترادب نشو ک اخطار نگیری:/
 سپاس شده توسط shghyegh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان