امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 10:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:11)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین الان تو به ایموتو من میگی دختر خوشگلم قشنگ همه نسبتارو بهم میریزه.
چرا؟-.-

تو مامان خواهر کوچیکه من بشی نسبتا خراب نمیشه؟ اینطوری من میشم پسر تو نوه وحید نویره(بچه نوه) بهار و خواهر زده رامونا(اسمش یادم رفت:/) و بقیه نسبتارو یادم رفته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(18-05-2021، 10:28)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:24)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منثلمضذفلمضعهذلمهض مرسیییییییییی *-*  Heart
پدر؟پدر دیگه ۰-۰ پدر واقعنیم ۰-۰ تو دهنم نمیچرخه بهش بگم بابا هم چتی هم رو در رویی بهش میگم پدر ۰-۰ نمدونم چرا ۰-۰
خواهش میکنم کیکولیی
اهان فکر کردم مصنوییشم داری خیخی،خدا سایشو از سرتون کم نکنه
من باباتم
@•ДmịrHoSsiŋ•
اینم مامانته-.-

D:
نه مگ پدرم مصنوعی میشه ۰-۰ ایشالا ایشالا همچنین *-*
عه درود پدر گرامی ۰-۰ بگم بابا یا پدر؟ ۰-۰
درود مادر گرامی ۰-۰
الان دو نسخه پدر و مادر دارم 0-0 Big Grin
راستی شرمنده دیر جواب دادم پدر یا بابا سیستم یهو هنگ کرد لپ تاپه جن زده شد ._. انگار سوخت ۰-۰ دوباره الان روشن شد ۰-۰ یاع ۰-۰
 سپاس شده توسط Emmɑ ، •ДmịrHoSsiŋ•
(18-05-2021، 8:16)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh
اوهوم
اصن نخوابیدم
سلام جغددددد

هنوزم؟ 13

(18-05-2021، 4:18)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 4:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سمت ما خیلی وقته صب شده  crying
من برم ببینم میتونم بخوابم یا ن  17
توام برو ژوژو جان چشاتو ببند شاید خوابت ببره  Undecided

بیخیالش ^_^
میرم ی دوش بگیرم باید برم‌مشهد
هوف این روزا بد جور بهم پیچیده Sad

تموم بشن این روزا آزاد شیم بره بِیب 36
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 10:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:13)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟-.-

تو مامان خواهر کوچیکه من بشی نسبتا خراب نمیشه؟ اینطوری من میشم پسر تو نوه وحید نویره(بچه نوه) بهار خواهر زده بقیه نسبتارو یادم رفته
نایس
بهار گرند ما منه
وحید بابامه نایسس
ملیکا عممه خیخی
آوا و آرمین بچه هامن
فعلا شوهر ندارم ولی زن دارم نایسس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS
(18-05-2021، 10:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:28)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کپی کردن از شکلک ملت پیگرد قانونی داره ۰-۰
نکن برادر زشته اون دنیا ازت شکایت میکنم ۰-۰
تازه از قدیمم گفتن با هم بخندیم نه به هم ۰-۰
#کودکانمان_را_درست_تربیت_کنیم ۰-۰

کلا هلاک این ۰-۰ های آخر پیاماتم اصن Telegh_01
نبودی چن وقت ؟ داشتی تو اتاقت ب کارای بدت فکر میکردی؟

خیلیم پرفکته ذهن خلاق داشتی خودت یدونه اختراع میکردی یاع ۰-۰
خیر ۰-۰ یه رمانه روم تاثیر گذاشته بود ۰-۰ جنایی بود یه چند وقت سیستممو بهم ریخته بود ._. آخرم تا آخر خوندمش ۰-۰
خیلی بد بود ۰-۰ خیلی ۰-۰ به اندازه کپی کردن شکلک های تو از ملت ۰-۰ همونقد زشت ۰-۰
آخه یه آهنگ مخصوصم داشت گفته بود وقتی داری میخونی اونو گوش کن ۰-۰ هیچی دیگه -.-
اسم آهنگه لیتل گرل ملودی بود ۰-۰ حهرذ۲خقهذبرخحق۱هردبحثدعب
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-05-2021، 9:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
من تگ نَنِنَماییدم اشکال از تگ کنندس -.- ۰-۰
نوچ دروغ میگی تو قصدا تگ میکنیییی!! (مدیونی فکر کنی جروبحث دلم خواسته)D:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(18-05-2021، 5:33)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 21:40)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ops

اوووو بزنش صداش در نیاد بابااااا بگو موهای خودمه هرجور دلم بخواد نگهشون میدارمممممم Big Grin

:1

نمیشه :!
از کلاس دوم کوتاشون نکردم دیگه کم مونده شبا نخوابم :!

اوه
خب یکم کوتاشون کن ن خیلی
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ
(18-05-2021، 10:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:
نه مگ پدرم مصنوعی میشه ۰-۰ ایشالا ایشالا همچنین *-*
عه درود پدر گرامی ۰-۰ بگم بابا یا پدر؟ ۰-۰
درود مادر گرامی ۰-۰
الان دو نسخه پدر و مادر دارم 0-0 Big Grin
راستی شرمنده دیر جواب دادم پدر یا بابا سیستم یهو هنگ کرد لپ تاپه جن زده شد ._. انگار سوخت ۰-۰ دوباره الان روشن شد ۰-۰ یاع ۰-۰
نگو ایشالا بگو انشالله(((:::
بابایی
عیب نداره عسیسم تو هرچقدر دیر کنی من ساعت ها منتظرتم نایسس
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(18-05-2021، 10:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا شوهر ندارم ولی زن دارم نایسس
Erorrrrrr 404!!!!!
ننترعمبهمذهتراورعدلنبهخعطفح
این چ سمیه
یکی یه استامینوفن بده 0-0
 سپاس شده توسط Emmɑ
(18-05-2021، 10:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 9:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
من تگ نَنِنَماییدم اشکال از تگ کنندس -.- ۰-۰
نوچ دروغ میگی تو قصدا تگ میکنیییی!! (مدیونی فکر کنی جروبحث دلم خواسته)D:

به راستی خداوند دروغگویان را در روز حساب و کتابش مشخص میکنه ۰-۰ تا اون روز صبر کن تا مشخص شه 129f
عه جروبحثه؟._. یعنی ح نداره؟ ۰-۰ من فک میکردم ح داره که ۰-۰ یا ه دو چشم ۰-۰ پس چرا وقتی میگیمش ح داره؟؟؟؟۰-۰
راست میگی جروبحث (ولی من مطمئنم وقتی میگیمش ح داره -.-) باعث آرامش روح و روان میشه ۰-۰ حس میکنم انقده باهات جروبحث نکردم مهارت جروبحثم کم شده -.-
بیا جروبحث کن -.-
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان