امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

نمیخوام درس بخونم
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
آگهی
(18-05-2021، 12:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 12:24)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم دلبر

نه، تا حالا مقامی نگرفتم اینجا، به خاطر مردم کار میکردم
چریک پیر فلش، رابین هود انجمن ((:

Lol
حیف شد

اسم بنفش بهت میاد ^^

فکر کنم سیاهم به من بیاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS*
(18-05-2021، 12:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 11:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاناتی جاذابِ مغرور ( توصیف ملیکا )

حسین تو نمیخوای نویسنده بشی ؟

بعد امتحانا

(17-05-2021، 22:03)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی پلی لیست انگیزشی درست میکنی تا دنیا رو تغییر بدی ولی نهایت صبح  همت کنی از تخت بیای بیرون Telegh_50

https://uupload.ir/view/flaaaaaash_zn1v.m4a/

هوووووو عالی بود!

سپاسTelegh_27

(18-05-2021، 12:31)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام درس بخونم

نخواستن نتوانستن است
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Prometheus
(18-05-2021، 12:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 12:31)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام درس بخونم

نخواستن نتوانستن است
این وسط اجبار داره بهم چشمک میزنه
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(18-05-2021، 12:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 12:25)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lol
حیف شد

اسم بنفش بهت میاد ^^

فکر کنم سیاهم به من بیاد

اوف اون که اصلا آرههههه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، THEDARKNESS
(18-05-2021، 12:35)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 12:34)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخواستن نتوانستن است

یه ماهه دیگه بعد نموم
ناشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(18-05-2021، 12:36)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 12:35)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ماهه دیگه بعد نموم

یه هفته دیگه
ولی حق نیست حتی بهت نمونه سوالم نده انتظار داشته باشه کل کتاب و بخونی
ملیکااااا >.<

تو کی میخوای نویسنده بشی -__-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(18-05-2021، 12:07)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 12:00)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدوئیننننننننننن

سلام ❤️
تو نمیخوای نویسنده بشی ؟

(18-05-2021، 12:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد امتحانا

هوووووو عالی بود!
یعنی اسمتو بنویسم تو لیست؟ lollll

لیست چی چی؟
نمیدونم
شاید زنده نباشم Wink
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(18-05-2021، 10:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم بچگی بد نیست^^
امیرحسین زنمه

خب من برم به زندگیم برسم کیکیلیلی ها
صحیح :»
خب تو الان مادری یا پدر؟!
من براتون هم مادر بودم هم پدر[:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان