امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 14:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خیلی دلم میخوادددددددد
ولی بدجور گشادم

^^
شما فرصت های آینده هستین
چشم بهم بزنی تموم شده مدتش و اسمت نارنجی میشه ^^
باور کن واقعا سخت نیست

منو گول نزن بهاررر))):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(18-05-2021، 14:14)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:13)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۳ تا نویسنده میخوااااامممممم

۳ نفر بیان پ.خ واسه نویسندگی !
که بهشون بگم چه انجمنی و چجوری فعالیت کنن :۷

ولی بدجور گشادم
یادم میاد یه زمانی تو بخش هنر فعالیت میکردی. اگه ادامه میدادی الان مدیر ناظم بودی 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(18-05-2021، 14:16)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن فیلم و سینما پیتزا میدن:>

انجمن اس ام اس کینگ پیتزا و + 6 پیتزا و 10 تا نوشابه خانواده و 28 تا لیوان میده._.:v
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 43
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(18-05-2021، 14:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:14)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یجای خوب میشناسمBf6
آرش ؟ -.-

گفته بودم که
داشیامون با معرفتن حرفمونو زمین نمیندازن vvv:
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 14:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:14)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یجای خوب میشناسمBf6
آرش ؟ -.-

توبه توبهBc5
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(18-05-2021، 14:18)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی بدجور گشادم
یادم میاد یه زمانی تو بخش هنر فعالیت میکردی. اگه ادامه میدادی الان مدیر ناظم بودی 
دروووووووووغغغغغغغغغغ نگووووووووووووووو محمد ...راس میگیییی؟؟؟؟؟؟؟
cry2cry2
امتحانا شروع شده بود)):
بعد دیگه ادامه ندادم)):
بعد دوباره خواستم شروع کنم گشادیم شد._.
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek ، BIG-DARK ، م‍حمّد
(18-05-2021، 14:16)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن پزشکی ماهی ۱۰ تا سپاس میده-.-
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، Mohlek ، شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(18-05-2021، 14:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انجمن پزشکی ماهی ۱۰ تا سپاس میده-.-

#بهترین_انجمن_اس_ام_اس_هست._.
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 14:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:12)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو چی گفتی کدرتداوبتدرتزبورتبهو !!
عسیس دل مامانی۷:
:>
چند تا بخش باید فعالیت کنم؟!
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، Emmɑ
فرهنگی سپاساش بیشترهه
(((:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان