امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 14:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوران دایناسور ها و ژوراسیک رو میگی برادر ؟  Telegh_01

نه
دوره ی تاریخیِ درخت موز، شما ها شکوفه بودین هنوز (((:
ایول
داش تجربیاتو به ما نسل جدید انتقال بده بدونیم راه و چاه چیه
الان تاپیک ماپیک نزنیم چن روز میکننمون تو گونی ؟ v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، esiesi
آگهی
(18-05-2021، 14:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتباهت همینجاست دیگه ._.
اینجوری فاییده نداره
مهم اینه که ۱ ماه هر روز تایپیک بزنی
حتی شده ۳ تا
بااااید هر روز تایپیک بزنی
عاها پس بحثتون ایندکس و seo مطالب و پستاس....
اوک بابا اوک
از دو سه روز دیگه روزی ۶ تا تاپیک میزنیم میزون و مشتی vvv:

مچکرمممم ^^

قول دادیا :۷
باز گشاد بازی درنیاری
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Mohlek
(18-05-2021، 14:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:31)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم و سینما رو عنکبوت برداشتهههههههه._.

درسته
ولی اول اولویت با انجمناییه که حتی مدیرم ندارن
درسته!ولی انجمن‌های پر بازدید بیشتر تو چشمه تاپیکاشون اینم از قلم نندازیم
تاریخ کسی نیست الان؟(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
تف تو این ژندگیTelegh_54
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek ، Prometheus
(18-05-2021، 14:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب(:

من همیشه آرزوم بود تورو تو لباس مدیریت ببینیم ولی (:
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 14:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:30)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدبخت انجمن من ((:
من نویسنده ی تاریخ بودم قدیم ندیما ((:

جدی ؟ ^^
پس واسه خودته
بیا و مدیرش شو *-*

آره، زمانی که نویسنده ها آبی بودن یا صورتی
درست یادم نیست تایمشو ((:

مدیرِ خالی دیگه؟ 
اگه توقع دارین با این ریش و پشم (که البته ریشامو زدم (((: ) بشینم تاپیک بزنم، من واقعا نمیتونم  bathtime
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 48
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
(18-05-2021، 14:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاها پس بحثتون ایندکس و seo مطالب و پستاس....
اوک بابا اوک
از دو سه روز دیگه روزی ۶ تا تاپیک میزنیم میزون و مشتی vvv:

مچکرمممم ^^

قول دادیا :۷
باز گشاد بازی درنیاری

به قول سهند . گشاد یعنی چی بی عدب
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel* ، *VENUS*
(18-05-2021، 14:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب(:

من همیشه آرزوم بود تورو تو لباس مدیریت ببینیم ولی (:

ایم سو گشاددددد(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(18-05-2021، 14:34)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:31)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی های رایانه ای ؟
گردشگری ؟
تحصیلات دانش اموزی ؟

اقااااااا نکن با من اینکارو
گردشگری خوبهp336ولی دلم با گردشگری نیستp336

):
خب اول گردشگریو شروع کن
بعد که نویسنده شدی برو تو کار انجمنی که دوسش داری
اینجوری میتونی نویسنده و مدیر ۲ تا بخش باشی ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(18-05-2021، 14:36)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف تو این ژندگیTelegh_54

معتادا ژندگی نمیکنن
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان