امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 14:59)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:54)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیزرررر تو کی کورن داگ دادی تازه من اول میخواستم پیتزا بدممممم

کوکاکولا که میدم=|

نکنه انتظار داری مشتریا رو خفه کنم تشنه بمونن؟:|
 سپاس شده توسط BIG-DARK
آگهی
(18-05-2021، 14:49)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم ._.
خب من یکبار برات توضیح بدم
هر روز ۵ یا ۶ تا تایپیک بزن تو انجمن تاریخ
به مدته یک ماه
ولی یادت باشه که هر روز باید فعالیت داشته باشی و حتما باید موضوع بزنی
یعنی اینجوری نباشه که امروز بیای ۳۰ تا موضوع بزنی بعدش باز ۳ روز موضوع نزنی
کنارش ارتباطت با بچه ها و مدیرا هم باید خوب باشه
عا ماشالا شروع کن ^^
قبول همش ولی بعد امتحانات میتونم متاسفم ))):
 سپاس شده توسط *VENUS*
(18-05-2021، 15:01)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:59)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوکاکولا که میدم=|

دوغ ابعلی که هست:v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 52
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(18-05-2021، 15:00)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:58)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما پیتزا میل نداری؟:v

خیر مقاومت پیشه میکنم v:

اراده شما قابل تحسینه جاست

F
O
L
L
O
W
https://s4.uupload.ir/files/1b047f3b4dcc6403e6f788918a8c465b_naj6.jpg

(18-05-2021، 15:02)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:01)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوکاکولای زرد تمام^^
 سپاس شده توسط BIG-DARK
چرا عکساش کوچیک شد
(((:
 سپاس شده توسط shghyegh
(17-05-2021، 21:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://uupload.ir/view/خخخخخ._._yq7s.m4a/
مسخره کنندگان به جهنم میروند.-.و در اتش جهنم میسوزن و پودر میشن<:

سلام
فکر کنم صدات به بلوغ برسه ، یه سوگند رشتی داشته باشیم ، تو فکر سرمایه گذاریش باش
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، شـــقآیــق ، shghyegh ، *VENUS* ، *Aɴѕel*
(18-05-2021، 15:03)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:00)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر مقاومت پیشه میکنم v:

F
O
L
L
O
W

(18-05-2021، 15:02)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوکاکولای زرد تمام^^

که اینطور:v
انجمن اس ام اس کینگ پیتزا و + 6 پیتزا و 10 تا نوشابه خانواده و 28 تا لیوان میده._.:v
اقا 20 تا ابعلی هم میدم کنارش.-.
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:06)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:03)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F
O
L
L
O
W

کوکاکولای زرد تمام^^

که اینطور:v
انجمن اس ام اس کینگ پیتزا و + 6 پیتزا و 10 تا نوشابه خانواده و 28 تا لیوان میده._.:v
اقا 20 تا ابعلی هم میدم کنارش.-.
بحث نکن با من
من بینهایت فروشمBl8
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 14:53)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:50)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا نویسنده اس ام اس شو عکس هم نمیخواد منبع معتبر هم بهت میدم

نمیخوام

بهاررررر این داره منو میدوزده ببره اس ام اس

نه دیگه
من اسمتونو دادم تو انجمن مدیرا :۷
تو واسه گردشگری ای
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:04)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا عکساش کوچیک شد

لینک اشتب دادی:|
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان