امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 15:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:14)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کتتونو بخورید گوش نکنید Telegh_01

غذا به دست صحنه را ترک میکند

گول نزن بچه های مردمو 
من میخوام بهشون کمک کنم 
نذارم وقت و انرژی نوجوونی و نونهالیشون هدر بره توی ریس ساختگیِ تاپیک و مقام  20 Telegh_01

تاحالا کسی انقد به فکرتون بوده بچه ها؟ (:
 سپاس شده توسط Prometheus ، *VENUS* ، شـــقآیــق ، esiesi ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
سلام
چرا نمیشه لینک عکس و ارسال کنم؟
مَـن از این شهرِ وَحشی خـیلی ضربهـ خوردم (:
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:17)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اس ام اس مدیر ندارهههههههههههههه

پس تو چی ای ؟ ._.

آرش =|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 55
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:17)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گول نزن بچه های مردمو 
من میخوام بهشون کمک کنم 
نذارم وقت و انرژی نوجوونی و نونهالیشون هدر بره توی ریس ساختگیِ تاپیک و مقام  20 Telegh_01

تمام زحمات و شرایطم و الان به باد میدیTelegh_01

یا خدااااا
نوجوونی و نونهالی و میان سالی و اینا چیه فخطعمطعیجیمعمعیعطجعجطجیعزجیعیعجعبجعیجعیج

میبینیش چقدر ملعونه ؟ -.-
باید بنش کنم به علت دخالت تو کار مدیرا .-.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، esiesi
(18-05-2021، 15:18)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:14)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدرا برای تحصیلات دانش آموزی و دانش جویی خوب نیست؟

@*VENUS*

بچه ها کتتونو بخورید گوش نکنید Telegh_01

غذا به دست صحنه را ترک میکند

صدرا پسر خوبیه
اگه فعالیت کنه چرا که نه؟ ^^
اتفاقا اونجا تاپیک زیاد داره
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

بیا اینجا ببینم:v
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

داری زحمتای منو خراب میکنی ؟
ملعون !
بوزینه
._.
نه دلبر
میخوام از رونق بندازم این ریس بی دلیل رو 
بعد بدزدمت، دیگه پیش آدمای حوصله سر بر نباشی
بندازیم بریم
جاده شمال بغل کنیم، بهروز و گوگوش باشیم ((((((:
(18-05-2021، 15:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماربرو؟ :v
مفت کشیِ مارلبرو؟ ((:
دو بار!
به تو نهایتا وینستون نووا میدیم (((((:
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 55
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(18-05-2021، 15:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام زحمات و شرایطم و الان به باد میدیTelegh_01

یا خدااااا
نوجوونی و نونهالی و میان سالی و اینا چیه فخطعمطعیجیمعمعیعطجعجطجیعزجیعیعجعبجعیجعیج

میبینیش چقدر ملعونه ؟ -.-
باید بنش کنم به علت دخالت تو کار مدیرا .-.

بنده موافقتم و اعلام میکنمTelegh_44Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(18-05-2021، 15:03)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:00)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیر مقاومت پیشه میکنم v:

اراده شما قابل تحسینه جاست

F
O
L
L
O
W
https://s4.uupload.ir/files/1b047f3b4dcc6403e6f788918a8c465b_naj6.jpg

برو از خدا بترس ملعون v:
مدیریت منو بدین من برم -_-

(18-05-2021، 15:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 14:55)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مخ طفلیا رو نزن بذار ب درساشون برسن دم امتحان

هیسسسس -.-
مارو از کارو کاسبی ننداز برادر :>

زنگ بزنم ب اماکن بیاد جمعت کنه <:
ناشناس

سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، *VENUS*
(18-05-2021، 15:20)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گول نزن بچه های مردمو 
من میخوام بهشون کمک کنم 

تاحالا کسی انقد به فکرتون بوده بچه ها؟ (:

توام داری توطئه میکنی ؟
من داشتم فکر میکردم چقدرررر بهت میاد خودت نگاه کن : تارخ مدیر تاریخ (((((:

(18-05-2021، 15:21)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدرا پسر خوبیه
اگه فعالیت کنه چرا که نه؟ ^^
اتفاقا اونجا تاپیک زیاد داره
@☪爪尺.山丨几几乇尺☪

بیا اینجا ببینم:v

جدی ؟!
چقدر عالی ^^
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ▪неизвестный▪
(18-05-2021، 15:22)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

داری زحمتای منو خراب میکنی ؟
ملعون !
بوزینه
._.
نه دلبر
میخوام از رونق بندازم این ریس بی دلیل رو 
بعد بدزدمت، دیگه پیش آدمای حوصله سر بر نباشی
بندازیم بریم
جاده شمال بغل کنیم، بهروز و گوگوش باشیم ((((((:
(18-05-2021، 15:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماربرو؟ :v
مفت کشیِ مارلبرو؟ ((:
دو بار!
به تو نهایتا وینستون نووا میدیم (((((:

سه بار :|

کنت پاور خیرشو ببینی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪ ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان