امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 15:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام زحمات و شرایطم و الان به باد میدیTelegh_01

یا خدااااا
نوجوونی و نونهالی و میان سالی و اینا چیه فخطعمطعیجیمعمعیعطجعجطجیعزجیعیعجعبجعیجعیج
زحمتایی که برای بیچاره کردن بچه های مردم کشیدی؟ 
چطوری این پولا از گلوتون پایین میره؟ (':

(18-05-2021، 15:20)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا کسی انقد به فکرتون بوده بچه ها؟ (:
آخرشم تیتر منم که آدم بده بودم
چون نخواستم جوونای مملکتم هدر برن (: 
(18-05-2021، 15:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینیش چقدر ملعونه ؟ -.-
باید بنش کنم به علت دخالت تو کار مدیرا .-.

Cut Off One Head, Two More Shall Take its Place
HailHydra!
دیگه باهات حرف نمیزنم ):
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi
آگهی
(18-05-2021، 15:33)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:20)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا کسی انقد به فکرتون بوده بچه ها؟ (:
آخرشم تیتر منم که آدم بده بودم
چون نخواستم جوونای مملکتم هدر برن (: 

نوکرتم شما گلی (:
حاجی جوونارو ولشون اگه فکر درست داشتن الان این نبود وضع ما، مارلبرو داری؟ (:
 سپاس شده توسط esiesi
(18-05-2021، 15:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:29)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شرفمو به حق نمیفروشم (: نمیتونی گولمون بزنی

لیاقت نداشتی :۷

(18-05-2021، 15:30)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله گلی

من واقعا پ.خ شمارو ندیدم وگرنه حتما جواب میدادم ❤️
چشم
فدا سرت
قبلش وقتی ی چیزایی میپرسیدم جواب نمیدادی بعد اینجا ی بار گفتی اطلاعیه خیلی زیاد میاد واست ،منم گفتم از این ب بعد هر وق پ خ بدم اینجا اطلاع میدم:]
الان اومد ؟

(18-05-2021، 15:20)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تمام زحمات و شرایطم و الان به باد میدیTelegh_01

یا خدااااا
نوجوونی و نونهالی و میان سالی و اینا چیه فخطعمطعیجیمعمعیعطجعجطجیعزجیعیعجعبجعیجعیج
زحمتایی که برای بیچاره کردن بچه های مردم کشیدی؟ 
چطوری این پولا از گلوتون پایین میره؟ (':

استغفرالله توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه توبه بابت کار نکرده چه حرفا استغفرالله استغفرالله(':
 سپاس شده توسط esiesi
(18-05-2021، 15:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه بار :|

کنت پاور خیرشو ببینی
پاور نکش عامو
میمیری خب
بیا به همون وینستون راضی باش
(18-05-2021، 15:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهداف بزرگتری داری :۷
من هیچ جا نمیرم ._.
حتی اگه فقط منو صابر بمونیم .-.
هدف ما دنیاست، دنیای من تویی ((((: 

روزی میاد که هیچکدوممون نباشیم، اون روزو به یادم باش، بدون که من به یادت بودم
واسه ی نجاتت تلاش کردم ((: 
(18-05-2021، 15:29)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام داری توطئه میکنی ؟
من داشتم فکر میکردم چقدرررر بهت میاد خودت نگاه کن : تارخ مدیر تاریخ (((((:

من شرفمو به حق نمیفروشم (: نمیتونی گولمون بزنی
دنیا به تو افتخار میکنه سرباز 
ما سربازای دیگه هم بهت افتخار میکنیم 
به شرافتم سوگند که نمیذاریم دنیا ما رو فراموش کنه (: 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 58
 سپاس شده توسط Prometheus ، ▪неизвестный▪
(18-05-2021، 15:34)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:20)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
چرا نمیشه لینک عکس و ارسال کنم؟

ج نمیدینننن چرا -_-

کپی کن
(18-05-2021، 15:33)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:24)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارخ بهت گفته بودم چقدر به خودت و اواتارت میاد که مدیر باشین؟

با حرف که نمیشه آدمو نگه داشت. گزینه های بهتر داری بذار رو میز (:

خط همراه اول^^
(18-05-2021، 15:34)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:20)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
چرا نمیشه لینک عکس و ارسال کنم؟

ج نمیدینننن چرا -_-

ما ایرانیا کلا سیسمون سنگینه شما تازه از خارج اومدی عادت میکنی (:
 سپاس شده توسط *Fatima*
(18-05-2021، 15:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@THEDARKNESS
من به وجود خودم شک دارم
اینکه زندم...اینکه من انسانم
اگه من توی بازی کامپیوتری باشم چی؟
اگه توی فیلم بازیگر باشم که از قبل بم نگفتن چی؟
اگه ما موش ازمایشگاهی باشیم چی؟
اگه مارو انداخته باشن توی زندان که رومون ازمایش انجام بدن.و یه سری چیزایی روی حافظمون جایگذاری کرده باشن که نتونیم متوجه بشیم توی این ازمایشگاهیم چی؟
من به وجود تک تک سلولای بدنم شک دارم..اینکه وجود دارن یا نه..به صدا.به تصویر و به هرچی چیزی که فک کنی شک دارم
بعد تو به ارش میگی کار زشتیه که میگه اماما وجود ندارن؟
البته که کار  قشنگیه...همون خدایی که نصف دنیا بش اعتقاد دارن این کار ارش رو تحسین میکنه! چون داره فکر میکنه و هرچیزو نمیپذیره!
تصورات ما از امام ها و پیامبر ها کاملا اشتباهه!
چیزی که به ما گفتن اینه که محمد با پای نمیدونم چپ یا راست میره تو مسجد و ...
میدونی..دولت ها..سیاست و شیاطین حاضر روی زمین نمیخوان ما متوجه اون دین حقیقی بشیم چون به ضررشون تموم میشه!
شما یه درختو تصور کن...یه درخت سیب..و حالا دوباره تصور کن این درخت سیب کل دین باشه...چیزی که تو این سالها به اسم دین به ما نشون دادن پوست یکی از اون سیب های درخته دینه!!
و مارو سرگرم کردن!
قران اومد که ما فکر کنیم..نیومد که فکر کردن رو بزاریم کنار و بگیم قطعا هرچی توی قرانه درسته!
چرا تو قران خودت رو ننویسی؟هوم؟
چرا تو پیامبر نباشی!؟
و اینکه گفتن هرکس راهی برای رسیدن به خدای خودش داره! یکی با نماز خودند به خداش میرسه یکی با تفکرش!
شاید هزاران راه دیگه هم باشه!
و گفتن که توی دین اجباری نیست ولی هرکی تو ایران دین نداشته باشه مرتد و اعدام!
نظم نوین جهانی مارو شست و شو داده! مارو سرگرم خوردن اون پوسته سیب کرده که اون درختو و بقیه سیب هارو نبینیم!

و یه هدف بزرگ برای انسان هاست رسیدن به حقیقت! که بعضیا فک میکنن که باید امام زمان بیاد تا حقیقت رو بفهمیم و قطعا دارن اشتباه میکنن!
به قول اقامیری مگه اون مغزی که توی کله امام زمانه با اون مغزی که توی کله من و توعه تفاوت داره! نهه!
امام زمان نمیاد بت ماهی بده..بت ماهیگیری یاد میده
و تا وقتی که کسی میل نداشته باشه ماهیگیری کنه امام زمان نمیاد..چون چهره امام زمان رو خراب کردن اگه بیاد تمام کسایی که الان به قولا منتظرشن تو صف اول دشمنا و مخالفاشن! میدونی چرا؟!
چون توی اون پوست سیب گفته شده امام زمان با اسب و شمشیر علی میاد
فک کنم بعضیا فک کنن با گردن کج میاد خیلی مظلوم گوگولی میاد میگه عوووووو شیطان از وسط نصف میشه!
متاسفانه ما دشمنون رو نمیشناسیم! اون دشمن کاری کرده که اگه امام زمان بیاد دشنمش بشیم و دوست خود ابلیس بشیم چون ظاهرش جوریه که تو اون پوست سیب گفته شده!
دوستی پسر و دختر مث ماهوارست...شبکه بد و شبکه خوب داره!
اوکی...قبول دارم..دوستی پسر با پسر و دختر با دخترهم شبکه خوب و شبکه بد داره! اون نوع نگاه توعه که دنیاتو میسازه!

اگه فکر کردی من همه اینو میخونم سخت در اشتباهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
(18-05-2021، 15:27)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lollll
منو تو باید بازاریاب میشدیم

میزنم تو کارش+اسمر فودTelegh_59

ریاضیت خوبه؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، THEDARKNESS ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان