امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 15:20)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
چرا نمیشه لینک عکس و ارسال کنم؟
احیانا تو اون پستی که لینک عکسو گزاشتین لینکی قرار داشته از قبل ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(18-05-2021، 15:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:27)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میزنم تو کارش+اسمر فودTelegh_59

ریاضیت خوبه؟

افتضاحه دخترم افتضااااح(:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:29)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شرفمو به حق نمیفروشم (: نمیتونی گولمون بزنی

لیاقت نداشتی :۷

مگه به لیاقت بود؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:32)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه بار :|

کنت پاور خیرشو ببینی

عامو بگو بلانسبت
گزینه بهتر بود مثلا؟ (:

وینستون بدم میاذ ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ▪неизвестный▪
(18-05-2021، 15:40)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:27)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میزنم تو کارش+اسمر فودTelegh_59

ریاضیت خوبه؟

اگه امتحان داری بفرست من هستم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:40)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:20)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
چرا نمیشه لینک عکس و ارسال کنم؟
احیانا تو اون پستی که لینک عکسو گزاشتین لینکی قرار داشته از قبل ؟

ن دیگ
مَـن از این شهرِ وَحشی خـیلی ضربهـ خوردم (:
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:38)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:23)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سه بار :|

کنت پاور خیرشو ببینی
پاور نکش عامو
میمیری خب
بیا به همون وینستون راضی باش
(18-05-2021، 15:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهداف بزرگتری داری :۷
من هیچ جا نمیرم ._.
حتی اگه فقط منو صابر بمونیم .-.
هدف ما دنیاست، دنیای من تویی ((((: 

روزی میاد که هیچکدوممون نباشیم، اون روزو به یادم باش، بدون که من به یادت بودم
واسه ی نجاتت تلاش کردم ((: 
(18-05-2021، 15:29)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شرفمو به حق نمیفروشم (: نمیتونی گولمون بزنی
دنیا به تو افتخار میکنه سرباز 
ما سربازای دیگه هم بهت افتخار میکنیم 
به شرافتم سوگند که نمیذاریم دنیا ما رو فراموش کنه (: 

v:به درررک

بهمن مارو بده بریم خسیس -_-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، esiesi ، ▪неизвестный▪
(18-05-2021، 15:41)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریاضیت خوبه؟

اگه امتحان داری بفرست من هستم

تو یبار بهم رساندی عالی بود دمت گرم
http://dl.akskhor.ir/uploads1/IMG-20210518-172722-387.jpg
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:38)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:34)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ج نمیدینننن چرا -_-

کپی کن
همینکارو میکنممم
مَـن از این شهرِ وَحشی خـیلی ضربهـ خوردم (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 15:43)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:38)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کپی کن
همینکارو میکنممم

اروری چیزی میده ؟
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: