امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

@*VENUS*
هی میگم خانوم کجاااااا
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، Medusa ، *VENUS*
آگهی
(18-05-2021، 16:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 16:57)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم ببخشین چرا نشستین؟ 

نشستن چیه بیا وسطططط ( استیکر لازمم این قسمتشو xD )

اگه می‌گی دوسم داری
واقعاً رژیم داری
پاشو پاشو برقص واسه‌م
یکم آب شه اون شیکم گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 68
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(18-05-2021، 15:59)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:50)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریلکس
برو گوگول سرچ کن اپلود عکس
اولین چیزی   میاد واست برو
عکس انتخاب کن
جلو لینک مستقیم میزنه کپی اونو بزن
بعد بیا اینجا الصاقش کن

مرسی بذا ببینم میشه
خواهش :]
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 16:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 16:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونی ک توش بودی تار عنکبوت بسته

اره قبل اینکه عنکبوتا بیرونم کنن لفت دادم:>

افسرده شدم اصن)):

+
@Medusa
من پیام میدم فقط سهند جواب میده)):
بقیه دور از جون مُردننننن

خوبم عشقم((:
تو خوبی؟؟
صدا خودت ک خفن ترههههه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Medusa ، *Aɴѕel*
(18-05-2021، 15:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_(162)_et9u.png

تاج و تخت پادشاهی من...

تو هم که جوجه ایی بابا! ای بابا .
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(18-05-2021، 13:18)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:05)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید یه سری عقاید و دور انداخت:/

عقاید چرت و پرت مثل اماما
الان 1400 ساله نیست کو کجاس؟
پیش من؟پیش تو؟پیش کی؟
پس لطفا بی دلیل حرف نپرونین

اععععع به عقاید دیگران توهین نکنین

(18-05-2021، 17:12)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 16:54)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره قبل اینکه عنکبوتا بیرونم کنن لفت دادم:>

افسرده شدم اصن)):

+
@Medusa
من پیام میدم فقط سهند جواب میده)):
بقیه دور از جون مُردننننن

خوبم عشقم((:
صدا خودت ک خفن ترههههه

غیبت نکنین لطفا
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، BIG-DARK
@سهَ‌ند
چشم ننه
(((:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(18-05-2021، 17:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 15:35)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/screenshot_(162)_et9u.png

تاج و تخت پادشاهی من...

ستون
من.از ۷ سالگی قلعه میساختم
این مپی هم که میبینی دارم توش بازی میکنم هم ساخت خودمه
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، THEDARKNESS
(18-05-2021، 17:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 17:12)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستون
من.از ۷ سالگی قلعه میساختم
این مپی هم که میبینی دارم توش بازی میکنم هم ساخت خودمه

قلعه نیست
پشمکه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
@Setayesh nejatian

شماره بدم؟:v

@- amour -

جیییییییییییغغغغغغ بالاخرهههههههههههههه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان