امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 18:04)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 17:17)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستون
من.از ۷ سالگی قلعه میساختم
این مپی هم که میبینی دارم توش بازی میکنم هم ساخت خودمه

خب پس مثل خودم دخل هر پنج نسخه رو اوردی دیگه.
بهترین قلعه رو برای کشتن سر ویلیام تو استرانگ هلد دو ساختم دیگم نشد عین بسازم
استرانگ هولد دو و یک بهترین نسخه ها برای ساخت قلعه های چشم نواز و اینا بودن
از stronghold legends به اینور همه استراتژی ساخت قلعه ها به یه چهارگوش با چهار تا برج ختم میشد
البته تک و توک هنر به خرج میدادیم ولی بازم چیز شاخی از آب در نمیومد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS
آگهی
سلام اخوی چطوری جون دل؟ سرکیفی؟
میگی کاری نداری بعد تگ میکنی جوابمو میدی بدل نگیر شوخی بود
شمایی کہ خیلی مطالعہ کردی میشہ بگی چی مطالعہ کردی ک منم عین شما مطالعہ کنم و آگاہ شم؟ در ضمن شھید مطھری اصلا تایید نکرد این ھنوز یک فرضیس ک ثابت نشدہ بعد میگی علم ژنتیک من کاری ب شجرہ نامہ شما ندارم اما میخام اولین نفرتون پس از کجا اومد؟
ما کہ الحمداللہ اولین مخلوقمون حضرت آدمہ ک خداوند اون رو آفریدہ این فلاسف غرب و خارج اینقدر بی بند و بارہ ک ھر کسی ھر شعری میگہ و مینویسہ صرفا چون خارجیہ فک میکنیم حتما صحیحہ ن داداش اینطور نیس و این حرف ب قول شما علم ژنتیک ھنوز ثابت نشدس بعد تو اینقدر محکم ازش دفاع میکنی؟
این چرندیات و مزخرفاتی ک میگن با عقل تو جور درمیاد؟ داداش فقط بات شوخی کردما ناراحت ک نشدی فقط خواستم ببینی این علم ما انسانھا اینقدر در این دنیا محدودہ ک نمیتونہ جواب صفر بتوان صفر رو بدہ خلاصہ ما ھم ی عقلی داریم دیگ بدل نگیر خیرسرمون طلبہ ایم
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، آمین
(18-05-2021، 17:53)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 17:50)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد!!!
سکوت کن،ک سکوت منطقی ترین کار است!!!!

اتفاقا واسه همین میگم. سکوت دسته جمعی بکنیم
نننننننن
(18-05-2021، 17:53)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 17:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فداتشم فداتشم♥️♥️

ننه اون کیه._.؟
اونه._.؟
کدوم؟:|

هیچی اشتباه شد._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(18-05-2021، 17:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 16:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

https://s4.uupload.ir/files/۲۰۲۱۰۵۱۸_۱۷۵۱۱۳_mevl.jpg
یک درسته جدولم؟

نه

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=243395&pid=3762407#pid3762407
عالیه لب و گوشا یکم بد شده ولی در کل پکیج خوشمزه ایه ((((:

آخه میدونی من نقاشیم افتضاحه):
مرسی^^♥
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(18-05-2021، 15:28)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید سنش از بقیه بزرگتر باشه
بهم برخورد-ـ-
اه
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-05-2021، 13:18)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 10:05)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید یه سری عقاید و دور انداخت:/

عقاید چرت و پرت مثل اماما
الان 1400 ساله نیست کو کجاس؟
پیش من؟پیش تو؟پیش کی؟
پس لطفا بی دلیل حرف نپرونین

بی دلیل چیه:/
چه ربطی داره همون جور که خودت میگی زرتشت بودیم ما پس این پیامبرا و... وجود داشتن
درسته که مردن
درسته که ما نمی تونیم ببینیم امام اخرو ولی دلیل بر این نیست که وجود ندارن:/
مثلا من مغزتون رو نمی بینم علت بر نداشتنشه؟
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، BIG-DARK
(18-05-2021، 18:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 18:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخ لعنتی ناراحت شدم دارم مهراب فیت ایمان نولاو گوش میدم
لعنتی پ.خ هام دوروزه خالین لامصبا
شِتوری بی معرفت؟

عه ارهههه پ.خ های منم خالین

خودت شییتوری بامعرفت؟
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 18:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 18:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی پ.خ هام دوروزه خالین لامصبا
شِتوری بی معرفت؟

خودت شییتوری بامعرفت؟
مرسی
اه برو حوصله ندارم-ـ-
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 18:33)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اخوی چطوری جون دل؟ سرکیفی؟
میگی کاری نداری بعد تگ میکنی جوابمو میدی بدل نگیر شوخی بود
شمایی کہ خیلی مطالعہ کردی میشہ بگی چی مطالعہ کردی ک منم عین شما مطالعہ کنم و آگاہ شم؟ در ضمن شھید مطھری اصلا تایید نکرد این ھنوز یک فرضیس ک ثابت نشدہ بعد میگی علم ژنتیک من کاری ب شجرہ نامہ شما ندارم اما میخام اولین نفرتون پس از کجا اومد؟
ما کہ الحمداللہ اولین مخلوقمون حضرت آدمہ ک خداوند اون رو آفریدہ این فلاسف غرب و خارج اینقدر بی بند و بارہ ک ھر کسی ھر شعری میگہ و مینویسہ صرفا چون خارجیہ فک میکنیم حتما صحیحہ ن داداش اینطور نیس و این حرف ب قول شما علم ژنتیک ھنوز ثابت نشدس بعد تو اینقدر محکم ازش دفاع میکنی؟
این چرندیات و مزخرفاتی ک میگن با عقل تو جور درمیاد؟ داداش فقط بات شوخی کردما ناراحت ک نشدی فقط خواستم ببینی این علم ما انسانھا اینقدر در این دنیا محدودہ ک نمیتونہ جواب صفر بتوان صفر رو بدہ خلاصہ ما ھم ی عقلی داریم دیگ بدل نگیر خیرسرمون طلبہ ایم

Telegh_01 نه داداش مث اینکه شما از دست ما ناراحت شدی

علم ما انسان ها اینقد پایینه که تو هیچ مدرکی برای اثبات اینکه محمدی وجود داشته و خدایی وجود داره برای رو کردن نداری
شجرنامه من ختم میشه به محمدی که تعصبشو میکشی....سیدم ....بلند شو سرپا صلوات بفرررررررست

(18-05-2021، 18:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 18:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت شییتوری بامعرفت؟
مرسی
اه برو حوصله ندارم-ـ-

هم منم Wink
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(18-05-2021، 18:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 18:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی
اه برو حوصله ندارم-ـ-

هم منم  Wink
گمشو یک بار دیگه ای این Smile Undecided Sleepy Wink Rolleyes Shy Sad crying Confused Blush Angry Angel Huh استفاده کنی میزنمت-ــــــــــــــــــــــــــ-
 سپاس شده توسط Prometheus ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان