امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 23:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:30)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس فلا حجابتو تو عکسات حفظ کن  تا قشنگی جامعه ب خطر نیفته و کسی منقلب نشه  Smile  Wink
من برای خودم زندگی میکنم!:>

کاش برای بقیه دخترا هم این حرف جوابگو بود  Smile
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(18-05-2021، 23:23)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم بهتره سر گروهی حلقه صالحین رو از برادر احسان بگیریم بدیم به برادر شهید ابراهیم هادی تا برادر احسان نفسی تازه کنند
برادر مهرداد هم بفرمایید داخل حلقه بنشینید
من تازه برگشتم سر جای اولم 
برگزاری حلقه صالحین در مدرسه از تخصص های گذشتم بوده ((: 

تا همه رو با صالحین محشور نکنم نمیرم به جون همدیگه ((: 
(18-05-2021، 23:24)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا مارو تو آتیش جهنم میسوزونی نکن اینطوری

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 102
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ▪неизвестный▪
(18-05-2021، 23:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما ک کلا از حریم چادر دورشو (((:

ما رو دور نندااااز

سعی میکنمTelegh_26
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(18-05-2021، 23:20)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:17)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی شده؟

این دوستمون اشاره به شما متن نوشته..ولی تگتون نکرده...گفتم که در جریان داستانات باشید ستون :|

آره یه اشاره کوچک بهم کرده بود
 سپاس شده توسط Prometheus
@امیر‌حسین
میشه یه فحش کوچولو بدم امشب ؟
به کسی نمیگم
بحثم کلیه
بعد یه ربع خودت پاکش کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(18-05-2021، 23:32)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:23)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میگم بهتره سر گروهی حلقه صالحین رو از برادر احسان بگیریم بدیم به برادر شهید ابراهیم هادی تا برادر احسان نفسی تازه کنند
برادر مهرداد هم بفرمایید داخل حلقه بنشینید
من تازه برگشتم سر جای اولم 
برگزاری حلقه صالحین در مدرسه از تخصص های گذشتم بوده ((: 

تا همه رو با صالحین محشور نکنم نمیرم به جون همدیگه ((: 

(18-05-2021، 23:24)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا مارو تو آتیش جهنم میسوزونی نکن اینطوری

ما بدون اجازه فقهای فلشخور ی دستوری دادیم که خواهران صدای خودشان را به اشتراک بگذارند ، حاجی مشکل نداره؟
فتوای شما صابرم عزل‌میکنه
 سپاس شده توسط esiesi
(18-05-2021، 23:31)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر کجا بود؟

این همه پسر با ایمان و خدا و پیغمبری هست تو انجمن
با یکی از همینا اوک شو
فردا هم میان میگیرنت ب رفاقت نمیرسه
تازه خوبیش اینه با ی تیر دو نشون زدی
هم شوهرت اوک شده
هم اخرتت
خوشا ب سعادت  Wink
الله اکبر
+
دوستان بحثای شوهرای منو جدی نگیریدTelegh_01با تشکرررر
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ ، Mohlek
(18-05-2021، 23:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@امیرحسین
میشه یه فحش کوچولو بدم امشب ؟
به کسی نمیگم
بحثم کلیه
بعد یه ربع خودت پاکش کن

هرکاری میخوای بکن
دوتا مدیر گ.ا مث گرگ بالاسرتن
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-05-2021، 23:32)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:31)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برای خودم زندگی میکنم!:>

کاش برای بقیه دخترا هم این حرف جوابگو بود  Smile
همه که مثل هم نمیشن.
افکار بدو بزاریم کنار شاید اونا هم برای دلخوشی خودشونه نه جلب توجه
 سپاس شده توسط KᏙ¥றᏙƝ
(18-05-2021، 23:32)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:31)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیچ ، من نگاه ... 25r30
قران بیشتر از هفت آیه نخون

عه دلیل شرعی داره خواهر؟
ینی ۸ آیه بخونم داستان میشه اونور؟

آره برادر v:
اصن روایت داریم شب اول قبر همین هفت آیه خوندنو بررسی میکنن ، هشت شده باشه دگ درهای بهشت و حوری و رودهای شراب و این چیزا تعطیل (((:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان