امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 23:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهرم تو اجر دینی مهم رضایت خداونده
اینا همش بهانس Telegh_01

والا هدف همینه اصن v:
حالا ما چادرُ میندازیم سرمون ، دیگه سر خورد افتاد رو شونه هامون گیسوانمون آشکار شد تقصیر ما نیست:V
نه عزیزم هدف نزدیکی و تقرب به خداونده v:
شما دلت با خدا باشه کافیه Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(18-05-2021، 23:55)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:53)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگه ؟ o_O

می فرماید:

تو مث ی قرص ماهیی زیر اون چادر گلدار عزیزم‌چادرو بردار v:

البته اینجا ایهام بکار رفته است

شاعر دیدگاه سه بعدی داشته میدونی xD زیر چادر و این داستانا ((:
کدوم کلمه ؟ D:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(18-05-2021، 23:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:52)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرالله
برو توبه کن الان بدو v:
اخیرا من گناهی کردم؟
نمیدونم چرا سلطان ها ازم شاکین
مالشونو خوردم یا...؟3fs
الان هرکیو تگ کنم جواب نمیده
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-05-2021، 23:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:10)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با بحث اعتقادیتون کاری ندارم ولی اگه منظورتون از تئوری مسخره، نظریه تکامله باید بگم که طبق این نظریه در ابتدا اولین موجود یه تک سلولی بوده که رفته رفته تکامل پیدا کرده و بعد چند میلیون سال اولین مهره دار ( ماهی ها) بوجود اومدن بعد هم ماهی ها تبدیل به دوزیست شدن و بعد خزندگان و پرندگان و پستانداران بوجود اومدن. اینکه میگی اولین میمون جهان از کجا اومده؟ پستانداران رفته رفته تکامل پیدا کردن نه اینکه یهو

و همه اینایی که گفتم در حد زیست دبیرستانه 

سهند...یه نوزاد .جلوش یه خودکار بزار...تا وقتی به سن بلوغ میرسه بش بگواین خدای توعه...وقتی رفتی شیکوندیش تورو میکشه!

همچین بلایی سرمون اوردن..کاری کردن که فقط بگیم هرچی قدیمیا فکر کردن و گفتن درسته...
الان اگه یکی بیاد بگه امام حسینی نبوده و همش داستان تخیلی بوده...بیش از هزاربار اعدامش میکنن!

بعدم اینا این چیزا تو کلشون نمیره که

ببین تش میرسی به اینکه هرکسی یه اعتقادی داره و هیچکس حق نداره به اعتقادات بقیه توهین کنه و زیر سوال ببرتش.

هر کسی کاری رو میکنه که فکر میکنه درسته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(18-05-2021، 23:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا، کدوم نفس؟ 
همه ی ما در پیشگاه پروردگار به اندازه ی اعمالمون هستیم، نه چیزی که مردم میبینند و میگند ((: 

آهاااا، که آخرش خیلی تلخ و پر از دعوا و نامناسب شد، ای داد 
خوبید انشاءالله؟ ((: 

ان شاالله روز رستاخیز روسفید باشیم بلشد ک شهدا وساطتتی کنند و جمیعن بهشتی شویم(*:

زیاد دقیق یادم نیست ولی مفهومش قضاوت و دخالت درباریان باعث به وجود اومدن ناهنچاری و صحنه های زشت و قبیح شدD:

من خوب شما خوبی؟:>

ببین هیچوقت با شهیدا شوخی نکن
نمیگم شهید
میگم کسی که در راه وطنش مرد
خوبیت نداره نادیده بگیرمشون
ناشناس
جمع کنید جمع کنید مامورا اومدن بسته یگه

@esiesi عمامتو بنداز تو کیفت
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(18-05-2021، 23:55)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:46)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحیح

رد کردن هفت آسمون و رسیدن به حوریا اینقد آسون بود که دیگه هیچ مذکری رو زمین نمیموند :>

مشکل میدونی چیه؟ 
واسه رسیدن با اونجا باید بمیری ((: 
و خب عیان است که دوستان مخ زدن توی دور دور و استرس مامور و پیدا کردن مکان رو به سختیِ مرگ ترجیح میدن ((: 

اصلا ایمان تقوا عمل صالح رو سر لوحه ی زندگی خودشون قرار نمیدن ، شیطان رجیم میره تو جلدشون
 سپاس شده توسط esiesi
(18-05-2021، 23:57)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:55)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می فرماید:

تو مث ی قرص ماهیی زیر اون چادر گلدار عزیزم‌چادرو بردار v:

البته اینجا ایهام بکار رفته است

شاعر دیدگاه سه بعدی داشته میدونی xD زیر چادر و این داستانا ((:
کدوم کلمه ؟ D:
چادر گلدار v:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(18-05-2021، 23:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:55)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو توبه کن الان بدو v:
اخیرا من گناهی کردم؟
نمیدونم چرا سلطان ها ازم شاکین
مالشونو خوردم یا...؟3fs
الان هرکیو تگ کنم جواب نمیده
برو ببین چ کار بدی کردی که خدا داره اینجوری مجازاتت میکنه v:
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(18-05-2021، 23:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ان شاالله روز رستاخیز روسفید باشیم بلشد ک شهدا وساطتتی کنند و جمیعن بهشتی شویم(*:

زیاد دقیق یادم نیست ولی مفهومش قضاوت و دخالت درباریان باعث به وجود اومدن ناهنچاری و صحنه های زشت و قبیح شدD:

من خوب شما خوبی؟:>

ببین هیچوقت با شهیدا شوخی نکن
نمیگم شهید
میگم کسی که در راه وطنش مرد
خوبیت نداره نادیده بگیرمشون

((((((:
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان