امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 23:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ان شاالله روز رستاخیز روسفید باشیم بلشد ک شهدا وساطتتی کنند و جمیعن بهشتی شویم(*:

زیاد دقیق یادم نیست ولی مفهومش قضاوت و دخالت درباریان باعث به وجود اومدن ناهنچاری و صحنه های زشت و قبیح شدD:

من خوب شما خوبی؟:>

شما که حجابت خیلی مشکل داره خواهرم 
یه کربلای 4 و 5 و مرصاد و آزادسازی خرمشهر و شکست حصر آبادان شهید لازم داری که فقط از طبقه ی آخر جهنم نجات پیدا کنی ((: 

بی کفایتی حکمرانان و مرگِ اخلاقیات و عرفان رو فراموش نکن (((: 

الحمدلله، نفسی میاد و میره، شکر 
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 109
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mohlek
آگهی
 سپاس شده توسط Mohlek ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
انقد بحث سنگین شد ، سرورای انجمن قاطی کردن :|
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
(19-05-2021، 0:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخیرا من گناهی کردم؟
نمیدونم چرا سلطان ها ازم شاکین
مالشونو خوردم یا...؟3fs
الان هرکیو تگ کنم جواب نمیده
برو ببین چ کار بدی کردی که خدا داره اینجوری مجازاتت میکنه v:
حتما صلاحه
من هرجا بودم خدا هوامو داشت.-.
از مجازی انتظاری ندارم
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-05-2021، 23:57)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا هدف همینه اصن v:
حالا ما چادرُ میندازیم سرمون ، دیگه سر خورد افتاد رو شونه هامون گیسوانمون آشکار شد تقصیر ما نیست:V
نه عزیزم هدف نزدیکی و تقرب به خداونده v:
شما دلت با خدا باشه کافیه Telegh_01

فرمایش شما صحیح
باشد که در راه رسیدن به عشق الهی قدم گذارده درگیر اهداف کوچک زمینی نشویم
 سپاس شده توسط Mohlek
صابر گ.ا نسخه ۳۰ رو داره میخونه ، فک کنم رفته بایگانی که هممونو ببره منطقه.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Mohlek
(18-05-2021، 23:59)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:57)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاعر دیدگاه سه بعدی داشته میدونی xD زیر چادر و این داستانا ((:
کدوم کلمه ؟ D:
چادر گلدار v:

ساده باشه راه نداره ؟ :V
 سپاس شده توسط Mohlek
دیدی حالا زد ویرایش کرد
اقا امیر جواب سلام واجبه-ـ-
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-05-2021، 0:01)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:56)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ان شاالله روز رستاخیز روسفید باشیم بلشد ک شهدا وساطتتی کنند و جمیعن بهشتی شویم(*:

زیاد دقیق یادم نیست ولی مفهومش قضاوت و دخالت درباریان باعث به وجود اومدن ناهنچاری و صحنه های زشت و قبیح شدD:

من خوب شما خوبی؟:>

شما که حجابت خیلی مشکل داره خواهرم 
یه کربلای 4 و 5 و مرصاد و آزادسازی خرمشهر و شکست حصر آبادان شهید لازم داری که فقط از طبقه ی آخر جهنم نجات پیدا کنی ((: 

بی کفایتی حکمرانان و مرگِ اخلاقیات و عرفان رو فراموش نکن (((: 

الحمدلله، نفسی میاد و میره، شکر 
حاجی شما دیگ چرا؟
لا تايئسوا من روح الله انه لا يايئس من روح الله الا القوم الكافرون (2)
«از نسيم رحمت الهى نااميد نشويد، كه از رحمت خدا جز كافران نااميد نمى شوند.»
باشد ک به رحمت خدا پناه اورده و دل از این دنیای فانی برکنیم(:

مهمتر از همه سست شدن ایمان

خداروشکر در رفت و امد باشع همیشع^^
 سپاس شده توسط esiesi
(19-05-2021، 0:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:59)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چادر گلدار v:

ساده باشه راه نداره ؟ :V

حالا بفرمایید داخل دم‌در‌عیبه 
باهم صحبت میکنیم v:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان