امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31

(18-05-2021، 23:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین هیچوقت با شهیدا شوخی نکن
نمیگم شهید
میگم کسی که در راه وطنش مرد
خوبیت نداره نادیده بگیرمشون
سخت نگیر سید 
خودت اذیت میشی 
(18-05-2021، 23:59)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمع کنید جمع کنید مامورا اومدن بسته یگه

@esiesi عمامتو بنداز تو کیفت
هودی و شیش جیبم تو کیف کیه؟ 
(18-05-2021، 23:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا ایمان تقوا عمل صالح رو سر لوحه ی زندگی خودشون قرار نمیدن ، شیطان رجیم میره تو جلدشون
و چه بدند انسان های سست عنصر و گنهکار
کسانی که بر شهوات و امیال خبیثه چشم نمیبندند
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 110
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Mohlek
آگهی
(19-05-2021، 0:03)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر گ.ا نسخه ۳۰ رو داره میخونه ، فک کنم رفته بایگانی که هممونو ببره منطقه.

Telegh_01Telegh_01Telegh_01
انقد نخندون منو اه xD
دلم درد گرفت ):
 سپاس شده توسط Mohlek ، امیر‌حسین
(19-05-2021، 0:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی حالا زد ویرایش کرد
اقا امیر جواب سلام واجبه-ـ-

قانع شدم
واقعا امیر هم امیر قدیم...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ
(19-05-2021، 0:05)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیگم شهید
سخت نگیر سید 
خودت اذیت میشی 

(18-05-2021، 23:59)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-05-2021، 23:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا ایمان تقوا عمل صالح رو سر لوحه ی زندگی خودشون قرار نمیدن ، شیطان رجیم میره تو جلدشون

تو‌کیف ممده با موتور رفته عبا رو بکن بدو
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-05-2021، 0:05)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیگم شهید
سخت نگیر سید 
خودت اذیت میشی 

چشم سلطان v:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط esiesi
(19-05-2021، 0:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 0:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی حالا زد ویرایش کرد
اقا امیر جواب سلام واجبه-ـ-

قانع شدم
همشون بی تربیتن-ـ-
شاخ میشن واسه من
میگم دیگه مالشونو خوردم:>
 سپاس شده توسط Mohlek
(19-05-2021، 0:05)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 0:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساده باشه راه نداره ؟ :V

حالا بفرمایید داخل دم‌در‌عیبه 
باهم صحبت میکنیم v:

آش اینا نداریم :vvv
(19-05-2021، 0:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 0:03)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر گ.ا نسخه ۳۰ رو داره میخونه ، فک کنم رفته بایگانی که هممونو ببره منطقه.

Telegh_01Telegh_01Telegh_01
انقد نخندون منو اه xD
دلم درد گرفت ):

خنده زمانی موثر که باعث تغییراتی در بخش روده بزرگ بشه که باعث چیزایی بشه
هنوز به اون مرحله نرسیدیم خواهرم
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(19-05-2021، 0:08)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 0:05)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بفرمایید داخل دم‌در‌عیبه 
باهم صحبت میکنیم v:

آش اینا نداریم :vvv

بیا بیا دورهمی با ی خرما افطار میکنیم حالا اش بعدا میرسه :*
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(19-05-2021، 0:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-05-2021، 0:06)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قانع شدم
همشون بی تربیتن-ـ-
شاخ میشن واسه من
میگم دیگه مالشونو خوردم:>
عاره بابا
در عوض من هر وقت میاد ۴ تا پ.خ دارم
دیووزم ۹۳ تا پ.خ داشتم دلت آب v:
ناشناس
 سپاس شده توسط Emmɑ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: